Happy Planner

Mijn Happy Planner voor 2020

Hoi lieverds allemaal. Vandaag heb ik weer een Happy Planner gerelateerd post voor jullie klaar staan. Voor diegene die ook een HP hebben, weten dat er in oktober de nieuwe release was van de 2020 planners ( 12 maanden). Omdat die van mij alleen maar tot eind 2019 loopt moest ik natuurlijk weer een nieuwe gaan kopen voor volgend jaar. In deze post laat ik je zien welk planner het is geworden.


Holymoly….deze herfst was het mega release van Happy Planner en ik denk dat ik voor iedereen mag spreken als ik zeg: Hier hebben we lang op moeten wachten. Dit jaar kwamen er behoorlijk wat nieuwe lijnen uit en de keuze is echt enorm groot.

  • Stargazer
  • Homebody
  • Glam Girl
  • Happy Hostess
  • The Encourager
  • Planner Babe
  • Rongrong
  • Teresa Collins

Tja…ik zag door al die bomen het bos niet meer. Eigenlijk was ik weer op zoek naar een planner waar ze met de jaargetijden bezig waren zoals voor 2 jaar terug de Horay for today planner maar helaas zat het er ook dit jaar niet tussen. Ook twijfelde ik of ik het Dashboard-Layout wel nog zo leuk vind want om eerlijk te zijn werd ik er een beetje moe van want alle leuke stikkers pasten nooit in dit layout. Dus heb ik besloten om mijn eigen planner samen te stellen en dat doe ik als volgt.

 

Dream Seeker Classic Planner

PLNY-171X_2-1203_300x

 

Omdat ik deze classic planner het leukste vond kwa design heb ik besloten deze een beetje naar mijn eigen smaak te maken. Het monthley layout wat erin zit gaat natuurlijk eruit en wordt aangevuld met de classic layout van een normale planner. Zo heb ik toch het mooie design van de Dream Seeker en een planner waar ik weer back to basic ga wat layout betreft.

Nu is het alleen nog afwachten tot ik hem binnen krijg want het was weer een pre-order.

Sticker Boeken

 

Ook kon ik het niet laten om weer 2 mooie stikker boeken erbij te kopen. Ja ja..ik weet het ik heb al genoeg maar als je deze van binnen ziet, snap je het helemaal:

Winter

PPSV-156-3048_2000x.jpg

 

Mambi kwam deze herfst met een hele boel nieuwe stikker boeken maar er waren maar een paar die echt mijn aandacht trokken zoals deze Winter stikker boek. Het is het 4e boek uit de seizoenen stikker boeken ( Lente, Zomer, Herfst & Winter).

echt mega als je mij vraagt want ik ben toch iemand die met de seizoenen mee gaat plannen.

 

 

Dream Seeker

PPSV-159-3048_2000xHolyMoly heb jij de flipthrough al gezien? Ik heb me dit keer niet echt verdiept in alle nieuwe stikker boeken die eruit zijn gekomen want ik heb er al genoeg en dus schonk ik er geen aandacht aan tot ik deze toevallig tegen kwam in een video op Youtube en BAM>>> ik was verkocht. Ik wil hier niet heel veel meer over zeggen…kijk gewoon het video hieronder en zie zelf hoe mooi deze is.

 

 

 

Zo dit was het dan ook alweer met deze post. Dit is het enige Happy Planner gerelateerd spul wat ik de afgelopen weken heb gekocht en waar ik dus nog op wacht. Verder zie ik het allemaal wel weer in januari want ja…de dure kerstmaand komt er natuurlijk ook weer aan en sowieso kan ik dan nog altijd een paar Happy Planner dingen op mijn verlanglijst zetten.

8b70ae463c302993ed6fe1a10065ac9d.jpg

Heb jij al iets van de 2020 release gekocht? Wel planner is het bij jou geworden?

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s