Geen categorie

Mijn DnD karakters.

Hallo allemaal!

Ik ben bezig met mijn serie “DnD karakter maken” en wilde jullie meteen voorstellen aan mijn eigen Dungeons&Dragons karakters 😀 Het zijn er een paar (waar ik dan ook echt vaker mee speel) die jullie, zodra jullie dit spel een keer willen spelen, kunnen inspireren voor een eigen karakter.


Elyon Dragna – Campaign.

Afbeeldingsresultaat voor elyon w.i.t.c.h

Elyon is mijn aller eerste campaign gerichte karakter. Dat wil zeggen dat ik haar regelmatig speel in een doorlopend verhaal gemaakt en geschreven door onze Dungeon Master. Ze is een half-elf (half mens, half elf) en is geboren in een klein dorpje genaamd Wandermere. Qua looks en naam heb ik haar gebaseerd op het gelijknamige karakter uit de W.I.T.C.H. serie. Mijn karakter is geboren in een union van een mensen vader en een elven moeder. Door, voor Elyon onbekende, omstandigheden is haar moeder na de geboorte van Elyon ervandoor gegaan. Omdat haar vader, James, nooit iets wilde zeggen over zijn oude vlam groeit Elyon op als het enige half-elven kind in Wandermere en voelt ze zich daardoor behoorlijk de vreemde eend in de bijt. Ze mist een helft van zichzelf en krijgt dat gat nooit opgevult. Zelfs niet nadat haar vader hertrouwt en opnieuw een kind krijgt. Elyon wordt wel erkend en geliefd door haar stiefmoeder en na de komst van haar zusje is het gezin compleet. Toch ontbreekt er iets en gaat Elyon op avontuur uit om, onder een façade, op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Dit brengt haar in vele onverwachtse situaties waarin ze leert zichzelf te beschermen. Ze leert rond te komen door te stelen en anderen te misleiden. Ze wordt een meesterdief en kan zich gemakkelijk infiltreren bij verschillende volkeren met gemak.

In de campaign heeft mijn karakter ontdekt dat ze een afstammeling is van een oude groepering aan elven die onder de handen van de God, Corellon leven. Ze heten de Larethians en zijn eeuwen geleden verdrongen door de huidige leiders in de Elvenhoofdstad, Felendil. Haar moeder moest terug naar haar volk omdat de heerser was overleden en zij de enige troonopvolger was. Om haar dochter te beschermen heeft ze haar achter gelaten in Wandermere.


Mika Shimizu – Campaign.

Afbeeldingsresultaat voor water bender fantasy

In een andere campaign speel ik als Mika. Mika is een Water Godin die door de mens opgeroepen is en nu vast zit in een mensen lichaam. Haar echte krachten, zoals ze voorheen bezat, kan ze nu niet loslaten omdat het lichaam waar ze inzit veel te zwak is voor haar ware IK. Van haar verleden (ze is letterlijk als mens geboren in deze wereld) weet Mika niks meer af. Ze heeft nog wel herinneringen maar van haar kindertijd weet ze niets meer. Het enige wat ze weet is dat ze gevonden is door een man genaamd Xavier. Hij heeft haar onder zijn hoede genomen en de wat wijsheden bijgebracht van de wereld om haar heen. Van haar tijd als Godin weet Mika alles nog. Ze weet wie ze was. Wat voor krachten ze bezat. En daarom mist ze die dagen heel erg. Ze wil niets liever dan uitbreken van haar menselijke vorm en terug keren naar haar eigen wereld, maar ze weet dat ze hier een familie had. Dat er een reden is waarom ze in een mensen lichaam geboren is. Daarom blijft ze doorreizen, hopend op een connectie met haar verleden.


Consuela Bananahammock – Adventures.

Afbeeldingsresultaat voor half orc hooker

Consuela is een karakter van wie ik al snel wist dat ik haar wilde maken. Toen ik voor het eerst een karakter ging maken, met behulp van een goede vriend en leraar, kreeg ik een rijtje te zien van welke rassen er waren. Hier stond een vrouwelijke Half-Orc tussen die een pose had aangenomen die heel verleidelijk overkwam. Ze staat daadwerkelijk met haar vinger op haar lippen afgebeeld, puppy ogen aan en haar knie wat voor haar andere knie gebogen. Ik moest er zo hard om lachen dat ik niet anders kon dan Consuela in het leven roepen.

Consuele is, anders dan het plaatje, een foei lelijke half orc die het altijd voor elkaar krijgt om mannen (of vrouwen, dat boeit haar namelijk geen ene reet) het bed in te lullen. Ze is een Bard met een hoog charisma en heeft daardoor een hoog seduction niveau. Telkens als ik met haar speel dan krijgt ze de dingen voor elkaar door haar verleidelijke charmes in de strijd te gooien. En door die trucjes van haar is ze nu een vast karakter die rondloopt in de Adventure Guild (een plek waar we altijd langskomen zodra er een adventure gespeeld wordt).


Yachiru – Adventure.

Afbeeldingsresultaat voor yachiru

Yachiru is een karakter dat ik niet eens zelf gemaakt heb. We hebben een keer een adventure gespeeld waarbij onze DM de karakters al had klaar liggen. Door middel van lootjes trekken kregen we te weten wie we zouden spelen. Mijn karakter was een level 1 Gnome met magische krachten. Deze Gnome was snel afgeleid, overtuigt van het feit dat ze met dieren kan praten en wat kleiner dan de gemiddelde Gnome. Toen ik haar begon te spelen merkte ik meteen dat ze me deed denken aan Yachiru uit de BLEACH manga. Een klein aanwezig meisje die zich vaak vastklampt aan een grote spierbundel en vaak afgeleid word door snoepjes, koekjes of andere mensen. Ik zette daardoor een piepstemmetje op, gaf mede karakters al gauw bijnamen en was snel afgeleid door vlinders, andere woud diertjes en vaak staat te staren als er lange gesprekken gevoerd worden, maar zodra ze haar magische krachten laat zien dan verbaast ze alles en iedereen. Want met een snap of the fingers kan ze vijanden laten verbranden, in slaap laten vallen of gek maken met geluiden die uit het niets komen.


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

3 gedachten over “Mijn DnD karakters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s