TV & Series

Movie Review- Let it Snow

Goedemorgen lieverds allemaal en een fijne start van de dag gewenst. Het is zondag en normaal voor mij een rustdag maar dat wordt hem bij mij niet want ik moet straks werken van 12-17.00 uur. Ach ja… het houdt me wel van straat. Vandaag heb ik hier een movie review klaar staan want gister avond keek ik de film “Let it Snow” een boekenverfilming dus. In deze post vertel ik je er alles over en wat ik ervan vond.


Directed by Luke Snellin
Produced by
  • Dylan Clark
  • Alexa Faigen
Screenplay by
Based on Let It Snow: Three Holiday Romances
by John Green, Lauren Myracle, Maureen Johnson
Starring
Music by Keegan DeWitt
Cinematography Jeff Cutter
Edited by Evan Henke, Marvin Matyka
Production
company
Dylan Clark Productions
Distributed by Netflix
Release date
  • November 8, 2019 (United States)
Running time 92 minutes
Country United States
Language English

Boek

9200000011256118.jpg

Jongerenroman Let it snow van drie topauteurs: John Green (Schildpadden tot in het oneindige, Een weeffout in onze sterren), Maureen Johnson en Lauren Myracle.

Kerstavond, een sneeuwstorm en een gestrande trein vol jongeren. Tel daarbij op een flinke dosis liefdesverdriet, schuldgevoel en onvervulde verlangens, en je krijgt een heerlijke roman met drie innemende hoofdpersonen.

Trailer

Mijn mening:

Als eerste moet ik zeggen dat ik deze film eigenlijk helemaal niet wou kijken want ik vond het boek ook 3x niks. Ik weet niet meer precies wanneer ik het heb gelezen maar aangezien ik me er totaal niet meer kan herinneren zegt het eigenlijk al genoeg. Alsnog heb ik de film een kans gegeven en gister had ik er dan zin in.

Zoals ook bij het boek had ik eerst heel wat moeite om in het verhaal te komen want het verhaal kent nog aardig wat personages. Wel was het makkelijker dan in het boek want nu werden de personages bijeen gezet. Het zijn prachtige korte verhalen die aan het einde allemaal samen komen. Zelf zonder al die sneeuw is het een mooie film die je niet alleen tijdens kerst kan kijken. Ik was er definitief positief verrast en kan deze boekenverfilming zeker aanraden.

 

four-stars

f24a799eeef8257f93b2a5289ecfc25b.jpg

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s