TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #1

Goedenavond lieverds allemaal en welkom bij mijn Christmas Movie Adventskalender 2019. Gedurende de komenden 24 dagen laat ik jullie elke dag 1 film zien die je in kerst stemming gaat brengen. Er zullen de klassiekers  bij zitten maar ook filmen die lang vergeten zijn of films met een mooie mannen erin (we willen natuurlijk ook iets voor het oog toch lady’s?). Doe jij mee en kijk je samen met mij tot de kerst elke avond een film?


Bridget Jones Diary

 

image-placeholder-title.jpg

Als Bridget 32 is geworden komt ze erachter dat ze nog niet veel heeft bereikt in het leven. Ze rookt, drinkt, is te dik en al eeuwen vrijgezel. Ze besluit een andere wending aan haar leven te geven, want alles en iedereen om haar heen heeft een perfect leven. Ze besluit te stoppen met drinken, roken en de vent van haar dromen tegen te komen. Haar belevingen houdt ze vanaf die dag bij in een dagboek.

 

Ach…wat hou ik toch van deze film. Of beter gezegd van alle 3 eigenlijk. Ik kan niet meer bijhouden hoe vaak ik Bridget niet al heb gezien maar het verveeld gewoon nooit. Die humor, die gedachten van haar en het gehele wezen is, dat deze film bij mijn absolute favoriete films staat.  Elke keer weer wordt ik opnieuw verliefd op Mark Darcy en wees nou eerlijk, Collin Firth is toch echt wel een knappe man om te zien of niet dan?

Ik ga die film nu aanzetten want hij staat op Netflix en wie weet red ik zelf nog deel 2 achteraan te kijken. Kijk je gezellig mee?

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s