TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #2

Goedemorgen lieverds allemaal en een fijne start in de nieuwe week. Het is vandaag 2 december dat betekend dat we deurtje nummer 2 gaan openen om te kijken welk film erachter zit voor vanavond. Ik kan al vertellen dat het een film is die iedereen wel kan kijken, van jong tot oud, ongeacht of diegene al in kerst stemming is of niet..hahaha. Ik heb er weer zin in , jij ook?


 Rise of the Guardians

original

Wanneer Pitch, een gemene schurk met Boogeyman-trekjes, de wereld in pikzwarte duisternis wil onderdompelen, moeten de onsterfelijke Guardians voor het eerst hun bijzondere krachten bundelen om de hoop, het geloof en de verbeelding van alle kinderen te beschermen. Om de slechterik het hoofd te bieden, zullen bekende figuren zoals North (Santa Claus/Kerstman), Bunnymund (Easter Bunny/Paashaas), Tooth (Tooth Fairy/Tandenfee), Sandy (Sandman/Klaas Vaak) en Jack Frost samenwerken om het kwaad te overwinnen.

Hier keek ik al de gehele dag naar uit want serieus, dit is met afstand een van de beste animatie films die ik tot nu toe heb gezien. Van het begin tot einde een prachtig mooi verhaal waar zelf ik weer begin te geloven in alle sprookjes. Deze film is dus niet alleen voor kids bedoelt maar echt voor het gehele gezin.

Ik ga hem vanavond aanzetten nadat ik klaar ben met werken, want ook deze topper staat op Netflix. Kijk jij weer mee?

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Een gedachte over “Christmas Movie Adventskalender #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s