TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #3

Goedemorgen lieverds allemaal. Ik hoop dat jullie gister hebben genoten van de film die achter nummer 2 schuil ging. Ik vond hem weer prachtig om te zien en heb er onwijs van genoten. Vandaag is het dus tijd om deurtje nummer 3 te gaan openen. Ben jij weer benieuwd wat vanavond op de planning staat? Ik kan wel verklappen dat het een echte “meiden” film is en dat je hem zeker erg leuk gaat vinden. Lees je weer mee?

 


Christmas Inheritance

christmasinheritance.jpg

Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Omdat haar geld opraakt, moet ze werk in het logement verrichten om daar te kunnen blijven. Tijdens haar verblijf in Snow Falls leert ze meer over romantiek en de ware betekenis van kerst.

 

fotobehang-de-prinses-en-de-erwt.jpg.jpg
SPROOKJESHUNT

 

Deze film komt uit 2017, dus is die al 2 jaar oud maar elke keer als ik hem zie vind ik hem echt hilarisch. Ik geniet van de humor en het verhaal in het algemeen. Deze film kan je gewoon aanzetten en kijken zonder dat je er heel veel bij moet nadenken. Perfect voor een dinsdag avond vind je niet?

Als ik thuis ben van werk, ga ik eten koken, douchen en dan hup op de bank deze film aanzetten. Doe je weer mee?

Deze film staat op Netflix.

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s