TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #5

Goedemorgen lieverds allemaal. Het is bijna weekend. Ik moet alleen nog vandaag werken dan ben ik vrij. Vandaag dus weer tijd voor deurtje nummer 5. Deze keer is het een boekverfilming die voor kort op Netflix is verschenen. Ik had hem al gezien en was positief verrast want het boek vond ik 3x niks.  Omdat deze film perfect is voor een donderdag avond, vond ik het een goed idee om hem achter deur nummer 5 te plakken. Weet je al welk film het is?


Let it Snow

maxresdefault

Let It Snow is een romantische komedie, gebaseerd op het boek Let It Snow: Three Holiday Romances van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Het verhaal gaat over verschillende tieners die in het dorpje Midwestern Town wonen. Het is Kerstavond en iedereen moet nog wat regelen voor Kerst, maar dan wordt het plaatsje plots overvallen door een sneeuwstorm en lijkt alles in de soep te lopen. Natuurlijk ontstaan er heel veel nieuwe liefdes en zorgt dat veel emoties.

Zoals ook bij het boek had ik eerst heel wat moeite om in het verhaal te komen want het verhaal kent nog aardig wat personages. Wel was het makkelijker dan in het boek want nu werden de personages bijeen gezet. Het zijn prachtige korte verhalen die aan het einde allemaal samen komen. Zelf zonder al die sneeuw is het een mooie film die je niet alleen tijdens kerst kan kijken. Ik was er definitief positief verrast en kan deze boekenverfilming zeker aanraden en omdat we met grote stappen richting kerst gaan, vond ik het tijd om deze weer eens aan te zetten op TV.

Deze film vind je op Netflix

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s