TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #6

goedemorgen en een hele goeie start in de dag gewenst. Het is vrijdag en we hebben bijna weekend. Voor mij is het vandaag al weekend want gister was mijn laatste werkdag van de week. Vandaag staat alleen maar ontspannen en uitrusten op de planning en hier mag een kerstfilm niet missen natuurlijk. Ben jij benieuwd wel film achter deur nummer 6 zit? Lees dan dit bericht.

 


Noelle

 

1.jpg

Noelle, de dochter van Kris Kringle, zit al vol in de kerstsferen. Ze hoopt een belangrijke functie te mogen vervullen, zoals haar broer Nick doet door de rol van zijn vader over te nemen als kerstman. Als deze echter lijkt te bezwijken onder de druk, adviseert Noelle hem er even tussenuit te gaan. Wanneer Nick niet terugkeert, besluit Noelle hem te zoeken om hem tijdig terug te brengen en zo kerst te redden.

Deze film staat nog niet zo heel lang op Disney plus maar ik ging toch wachten tot december om hem te gaan kijken. Ik heb deze nog niet eerder gezien en kan dus nog geen mening erover geven maar als ik de trailer zo bekijk, wordt dit een prachtig avond voor de tv, met een deken over me heen en wat chips. Kijk jij ook weer gezellig met mij mee?

Deze film staat op Disney+

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s