TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #7

Goedemorgen lieverds allemaal en een fijne zaterdag gewenst. Vanmiddag heb ik het Sinterklaas feest met mijn schoonfamilie maar vanavond maak ik weer lekker tijd voor mezelf vrij en er staat weer een nieuwe kerstfilm in de planning. Ik kan al vertellen dat het een film is die iedereen wel kan kijken, ongeacht of diegene al in kerst stemming is of niet..hahaha. Ik heb er weer zin in , jij ook?


 

The Grinch

the-grinch.jpg

Een groen wezen genaamd “Grinch” leeft alleen met zijn hond Max op een bergtop. In de vallei ligt de stad Whoville, waarin de inwoners, genaamd Whos, hun leven doorbrengen. Wanneer de Grinch, die Kerstmis haat, gaat winkelen in de stad, kondigt de burgemeester aan dat alles dit jaar nog groter zou moeten worden gevierd. Om deze reden beslist de Grinch om alle geschenken en alle kerstversieringen te stelen. Wanneer de Who’s op kerstavond wakker worden en de diefstal opmerken, beginnen ze samen te zingen. Wanneer de Grinch deze liedjes hoort, voelt hij onverwachts vreugde en geeft hij de geschenken terug aan de inwoners van Whoville.

 

Vandaag laat ik de keuze aan jou, welk “Grinch” je gaat kijken. Kies je voor de versie uit het jaar 2000 waar Jim Garry in de rol van The Grinch springt of toch liever de animatie remake uit 2018?

Ik ga voor de nieuwere versie van deze film want die heb ik afgelopen jaar niet gekeken en ben toch best benieuwd naar.

Helaas is deze film niet meer te vinden op Netflix of Disney+ maar hoop stiekem dat die er nog op komt in de maand december.

7f75654e8b79297c6e48fcd4e827c693.jpg
Welk sprookjesfiguur staat NIET in de woordzoeker? Reus, Elf, Kabouter of Tovenaar

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Een gedachte over “Christmas Movie Adventskalender #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s