TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #8

Goedemorgen lieverds allemaal. Vandaag is het zondag. Dat betekend voor de mesten van ons lekker niks doen en de gehele dag voor de tv hangen of heerlijk boek lezen. Voor vanavond staat er weer een film klaar van de Christmas Movie Adventskalender en deze is het een 3e deel van een filmreeks. Misschien weet je al welk film ik bedoel want hij staat net 2 dagen op Netflix.


A Christmas Prins: The Royal Baby

AAAABXIG74KukaQZovLn54EehmldXEXVbR6XBAYSYO1-1udGD7iGV-EE51QGFHTwbh9zJKf7fTmKtB6MBJ4qY66paXXvZgeS.jpg

In het derde deel van de populaire Christmas Prince-films wordt de liefde van Amber en prins Richard bezegeld met een baby. Het zou het mooiste moment van het leven moeten zijn, maar de vrolijkheid wordt overschaduwd door een ernstig gebeuren. Het stel moet namelijk een verdrag tekenen. Op het moment suprême blijkt alleen dat de papieren verdwenen zijn en dit heeft verschrikkelijke gevolgen voor hun kindje. De legende gaat namelijk dat de royal baby zal worden vervloekt als het verdrag niet getekend wordt.

 

Oh yes, precies wat ik nodig heb op deze zondag. En omdat het zo mooi is ga ik natuurlijk eerst de anderen 2 films kijken om de draad weer op te pakken. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar deze 3e deel want waar ik A Christmas Prins (deel 1) mega goed vond, viel deel 2 helaas een beetje tegen. Dus mijn zondag staat in het teken van Netflix en chill.

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s