Bookish posts

Het einde van de Sprookjes Hunt

Goedenavond lieverds allemaal,

Vandaag is het dan zover, en is met dit bericht de sprookjes jacht officieel beëindigt. We hopen dat jullie ook dit jaar weer hebben genoten van de zoektocht tussen onze berichten en dat jullie natuurlijk alle sprookjes en vragen hebben gevonden/beantwoord. In dit blogbericht leggen we nu uit hoe het verder gaat. Lees je mee?


dcc319c2-bace-4e4d-8f26-c422be9b54c1.jpg

Hoe nu verder?

Als het goed is heb je onze spelregels gelezen en weet je dat je vanaf nu een mail naar ons moet sturen. firefly-book@hotmail.com

Dit kan tot eind van volgende week (15.december). Hierin zet je:

  1. Alle sprookjes die je hebt gevonden + de juiste antwoorden op de vragen
  2. Jou naam en adres gegevens
  3. Je 3 favoriete Blind-Date pakketten waar je kans op wilt maken

Na 15 december komen ik en Lili samen en gaan we loten onder alle juiste e-mails die we hebben ontvangen. De winnaars worden dan in een aparte blogbericht (op de blog) bekend gemaakt plus de oplossing want de sprookjes jacht, zodat je zelf kan controleren of je alles goed had.

Tot slot willen we ook dit jaar een groot dank uitspreken aan onze trouwe volgers die ons al 3 jaar met hart en ziel volgen. Natuurlijk ook een dikke dankjewel aan onze sponsoren waar we fantastische goodies hebben mogen ontvangen ❤ ❤ ❤ .

bedankkaartje-dankjewel.jpg

Zo …. nu genoeg gepraat, jij hebt zeker genoeg te doen om de laatste puntjes op de i te zetten. We hopen dat jullie ook deze jacht leuk vonden en zeggen we: tot volgend jaar bij onze 4de verjaardag!!!!!

liefs Bibi & Lili

FireFly_logo_DEF-02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s