TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #9

Goedemorgen lieverds allemaal en een fijne start in een nieuwe week. Het is maandag dus dat betekend we kunnen weer een nieuwe deur open maken in de movie adventskalender. Vandaag is het topic ook tegelijkertijd een film. Deze had ik afgelopen jaar al gekeken en vond hem prachtig. Weet jij al welk film ik bedoel? Nee? Lees dan dit bericht.


 The Holiday Calendar

the-holiday-calendar1.jpg

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde.

 

Deze film is al 1 jaar oud maar afgelopen jaar heb ik hem maar liefs 3x gezien omdat ik hem echt zo mooi vond. Ik ben niet alleen gek op kerst maar ook op adventskalenders en vroeger had ik er altijd meer dan 3 stuks thuis. Ik hoefde er meest niks in maar vond het geweldig dat je ging aftellen tot het eindelijk kerstavond was en soms had je ook nog stikkers erin die je dan weer ergens kon inplakken. Ondanks dit moet ik toegeven dat de kalenders met de chocolade erin best lekker is dus ja….. deze film gaat vanavond zeker gezien worden, dit keer voor de eerste keer in dit jaar. Kijk je mee?

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Een gedachte over “Christmas Movie Adventskalender #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s