TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #10

Good Morning in the Moring lieverds allemaal, vandaag is het tijd om nummer 10 open te maken van de adventskalender. Vandaag heb ik een iets wat andere film voor je klaar staan die niks met kerst te maken heeft maar waarvan ik vind dat je die toch in deze tijd van het jaar gezien moet hebben want ik vind hem prachtig. Een tijdje terug had ik deze film al eens gekeken en hij is me nog steeds bijgebleven. Een soort Assepoester sprookje. Benieuwd over welk film ik het heb? Kijk dan in dit bericht.


Ballerina

ballerina-2016-810x456

Félicie droomt al haar hele leven van maar één ding: balletdanseres worden in de Opéra van Parijs. Samen met haar beste vriend en bondgenoot Victor gaat ze op avontuur. Ze verruilen het weeshuis in om hun dromen achterna te gaan… tot in Parijs! Terwij Félicie indruk maakt in de Opéra wordt Victor de assistent van Gustave Eiffel om zo zijn vindingrijkheid te ontwikkelen.

Ohh wat is dit een prachtige film zeg. Ik hou sowieso van animatie films en toen ik deze tegen kwam op Netflix was ik meteen verkocht. Het is een soort remake van het Assepoester sprookje maar dan met een ander draai eraan gegeven. Als je de trailer ziet weet je wat ik bedoel. Het is echt een film voor jong en oud die je nog een tijd bij blijft.

Deze film vind je op Netflix

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s