TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #11

Goedemorgen allemaal, ben ik weer zoals elke dag met een nieuwe film advies om in kerststemming te komen. Vandaag maken we deur nummer 11 open en wat erachter zit lees je in dit bericht. Als kleine informatie: deze is nieuw op Netflix verschenen en ik heb hem ook nog niet gezien.


A Bad Mom’s Christmas

A-BAD-MOMS-CHRISTMAS.jpg

‘A Bad Moms Christmas’ volgt de drie ondergewaardeerde en overbelaste vrouwen die zich opmaken voor de Super Bowl onder de moeders: Kerstmis. Alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creëren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis.

Ik heb deze film voor vandaag gekozen omdat ik were zin had om eens heerlijk te gaan alchen. Toen Bad Mom’s uitkwam was ik hem in de bios kijken maar moet zeggen dat ik sommige dingen niet echt begreep. Misschien omdat ik zelf geen kinderen heb ofzo maar heel veel dingenw aren gewoon vaag. Nu ben ik toch wel erg benieuwd naar deze deel want niet alleen gaat het om kerst maar ook spelen er fantastische actrices in. Dus deze gaat vanavond aan, met een zakje chips erbij. Kijk jij mee?

Deze film staat op Netflix

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s