TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #12

Goedemorgen deze morgen allemaal. 12 december, nog maar 12 dagen te gaan en we hebben kerstavond. Voor mij betekend het pakketjes uitpakken en een heerlijke avond samen met mijn man rond de boom. Ben jij benieuwd welk film er vandaag achter het deurtje nummer 12 zit? Lees dan dit bericht.


The Knight befor Christmas

AAAABbqpY7ELk7hoVwbESmF8snPaC3cFt46k7bKnBx0vXFF7SLJFP8LAEyDrEP6gAwy1LhTa-JrmRug2u4hsB-GVsJ7EpxMx.jpg

The Knight Before Christmas draait om de galante Engelse ridder die door een tovenaar vanuit de middeleeuwen in de moderne tijd wordt geplaatst, Ohio om precies te zijn. De slimme slimme en vriendelijke wetenschapslerares Brooke, gespeeld door Vanessa, is de persoon die hem vindt na zijn transportatie.

Brooke, die gedesillusioneerd is door liefde, helpt Sir Cole door de moderne wereld te navigeren, terwijl hij probeert zijn droom te verwezenlijken. Maar naarmate Sir Cole en Brooke dichterbij komen, groeien ook hun gevoelens voor elkaar. Kan hun liefde alle kansen overwinnen?

Tja wie wil dit nou niet? Een prins op een witte paard. Hier draait het dus om in deze film. A Knight befor Christmas heb ik een paar dagen terug al gezien en moet zeggen dat ik aardig verrast was. Ik had totaal geen verwachtingen en dus vond ik hem heel erg leuk eigenlijk…hahaha… Zeker het kijken waard op deze donderdag avond. Lekker je verstand op nul en bank hangen.

Ik ga het nu ook doen en ga hem nog een keer kijken. Kijk jij weer mee?

 

Deze film staat op Netflix

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s