TV & Series

Movie Review- Can you keep a secret?

Goedemorgen lieverds allemaal,

bijna weekend gelukkig. Nog een dagje werken en we kunnen weer lekker gaan ontspannen en voor de tv zitten of een goed boek lezen. Vandaag kom ik met een review van de boekverfilming van Sophie Kinsella’s Can you keep a secret. Wist jij dat er een film van was? Nee? Dan lees snel dit bericht om te zien hoe ik hem vond.


Directed by Elise Duran
Produced by
  • Claude Dal Farra
  • Brice Dal Farra
  • Brian Keady
Screenplay by Peter Hutchings
Based on Can You Keep a Secret?
by Sophie Kinsella
Starring
Music by Jeff Cardoni
Cinematography Autumn Eakin
Edited by
  • Nathaniel Krause
  • Jason Nicholson
Production
company
Distributed by Vertical Entertainment
Release date
  • September 13, 2019
Running time
95 minutes
Country United States
Language English

Trailer

Boek:

Naamloos.pngEmma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega’s. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en ze vindt haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken.
Ze geeft de plant van haar irritante collega sinaasappelsap – bijna dagelijks – en haar string doet pijn.
Emma is altijd nerveus als ze moet vliegen. Daarom vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een aardige vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt…

Mijn mening:

Als eerste moet ik zeggen dat “Hou je mond” een fantastisch, geweldig boek is die iedereen gelezen moet hebben. Ik heb letterlijk tranen gelachen tijdens het lezen van dit boek en waarbij het al jaren geleden is, blijft dit verhaal me steeds weer bij en lees ik het als ik van harte wil lachen.

Dus je kan het al raden…ik had toren hoge verwachtingen van de film en toen ik zag dat er een film komt, kon ik niet wachten om deze te kijken. Halllooooooooo Tyler Hoechlin in de hoofdrol al Jack? Jammiiiii….. hier kon toch eigenlijk niks miss gaan toch? Tja zou je denken want zo gaaf Tyler ook is als Jack, is Alexandra een verschrikkelijke Emma en vind ik de chemie tussen die 2 echt waardeloos.

Toen de film al even bezig was, werd ik steeds meer verdrietig om haar acteerwerk en het doen en laten. Emma was in het boek voor mij iemand die sprankelt van het leven, een echte chaoot en warhoofd. Alexandra heeft voor mij altijd een droevige uitstraling. Misschien kan ze er zelf niks aan doen maar man…wat was dit een tegenvaller. Het kwam voor mij gewoon echt niet geloofwaardig over en hierdoor was de film meer slecht dan gaaf.

Begrijp me niet verkeerd, want je kan hem echt wel even zien en er zitten ook super leuke lachwekkende momenten in maar holy shit…als je het boek kent , ben je erg teleurgesteld in de film.

58738761f3a71010b5e8ef45

Omdat Tyler het meest van de film probeert het verhaal te redden, geef ik “can you keep a secret”nog wel 3 sterren.

Heb jij deze film al gezien of het boek gelezen? Wat vond jij ervan?

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s