TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #13

Het is vrijdag, de week is weer voorbij. Vandaag mijn laatste werkdag voor deze week en dan heb ik ook eindelijk weekend. Vandaag gaan we deur nummer 13 openen en ook deze keer zit er een film achter die niet echt iets met kerst te maken heeft maar die ik echt super leuk vond. Het is een soort 2e deel van een oud film en sluit er perfect op aan. Welk film ik hiermee bedoel, lees je in dit bericht.


 Mary Poppins Returns

MPR_UK-Quad_2_fin3.jpg

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns, vertolkt door Emily Blunt. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven.

Ze is weer terug maar dan anders. Ik ben een enorme fan van de Mary Poppins uit 1964 en was dan ook sceptisch toen ik zag dat er een nieuwe film werd gemaakt. Ik kon me niet echt een Mary Poppins voorstellen zonder de hoofdrol van Julie Andrews maar toch is het Emily Blunt aardig gelukt in Julie haar voetstappen te treden. Deze film is dan ook net zo mooi dan de oude en zeker een goeie aansluiting op de oude want waar de film in 1964 is opgehouden pakt deze de draad weer op bij dezelfde familie (Banks). Echt een film weer voor het gehele gezin. Hou wel rekening mee dat die meer dan 2 uren gaat.

Deze film vind je op Disney+

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s