TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #14

Goedemorgen lieverds allemaal, konden jullie een beetje uitslapen vandaag? Ikke wel en het staat helemaal niks bij mij op de planning behalve rustig aan doen en van mijn weekend genieten. Vandaag mogen we deur nummer 14 open maken en er verbergt zich een echte klassieke film erachter. Nee het is niet Home Alone. Benieuwd welk film het dan wel is? kijk dan hieronder.


The Santa Clause

the-santa-clause.jpg

Scott Calvin, marketingchef van een speelgoedfabriek, hoort op kerstavond gerommel op z’n dak. Hij denkt dat er een inbreker aan het werk is, loopt naar buiten, en ziet de Kerstman een doodsmak maken. Op diens visitekaartje leest hij: ‘Als me iets overkomt, trek dan m’n pak aan.’ Maar dat blijkt slechts een deel van de boodschap. In de kleine lettertjes staat ook nog dat de drager van het kerstkostuum – en dat is Scott Calvin inmiddels – voortaan als de echte Santa Claus door het leven dient te gaan. Calvin kan dus z’n lol op. Stand-up comedian Tim Allen doet het niet onaardig als Kerstman en de special effects zijn doorgaans amusant.

awwww…. kijk dit dan. Deze film komt uit 1994 maar is en blijft tot nu toe ook een van mijn favoriete kerst films. Als kind heb ik deze heel vaak gezien op TV en kon er nooit genoeg van krijgen. Ik heb deze al bijna 20x gekeken en hij verveeld echt nooit. Wel moet ik toegeven dat ik deel 1 en 2 best gaaf vind maar deel 3 is wat mij betreft geen aanrader.

Ik denk dat ik deel 1 en 2 vanavond aan ga zetten om weer eens in herinneringen te zwelgen.

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s