TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #15

Goedemorgen lieverds allemaal. Vandaag is het zondag. Dat betekend voor de mesten van ons lekker niks doen en de gehele dag voor de tv hangen of heerlijk boek lezen. Voor vanavond staat er weer een film klaar van de Christmas Movie Adventskalender en deze keer toch echt wel eentje die ik al 6x heb gezien. Benieuwd welk film dat is? Lees dan snel verder.


The Nutcracker and the four Realms

the_nutcracker_and_the_four_realms_4k

Alles wat Clara wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer , leidt haar naar de felbegeerde sleutel in een land waar ook haar moeder ooit is geweest.

Wie het bekende verhaal The Nutcracker kent, gaat dit 2e deel echt geweldig vinden. Ik heb toen de film uit kwam met spanning op gewacht en toen ik hem had gezien was ik meteen verkocht. The Nutcracker and the four Realms spelt zich af jaren later nadat Marie samen met de Notenkraker  vocht tegen de Muizenkoning. Dit sprookje is vanaf het begin fantastisch gemaakt en echt een van de MUST watch van deze Christmas Movie Adventskalender. Ik zeg, ga lekker vanavond  op de bank liggen met een kop thee en een fluffy deken en zet deze waanzinnig mooie film  aan. Hij is het zeker waard om te kijken en brengt je echt wel in kerst stemming.

Deze film kan je vinden op Disney+ 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s