TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #16

Hoi Hoi lieverds allemaal. Het is weer maandag en we beginnen de week met een nieuwe deurtje open te maken van de Christmas Movie Adventskalender. Vandaag staat er een zoetsappige film voor jullie klaar die ik afgelopen jaar wel 3x heb gezien. Het is een film waar je niet veel hoeft na te denken en die perfect is voor een zware (werk/school) maandag. Benieuwd om welk film het gaat?


The Princess Switch

maxresdefault.jpg

Een nuchtere banketbakster uit Chicago, gespeeld door Vanessa Hudgens, en een toekomstige prinses ontdekken dat ze als twee druppels water op elkaar lijken. Na hun grote ontdekking besluiten ze een plan op te zetten om tijdens de feestdagen van elkaars leven te ruilen, met alle gevolgen van dien.

Ach ja, het is dan niet een A film wat betreft kerst films maar alsnog vond ik hem erg vermakelijk afgelopen jaar en heeft deze film zeker een plekje verdient in mijn Adventskalender. Ik vind het verhaal allemaal beetje oppervlakkig maar hij kijkt lekker weg en dit is precies wat ik ( en misschien ook jij) nodig hebben op deze maandag.

Leuk weetje: Er komt een deel 2 aan. Wanneer is nog niet bekend maar ben er zeker benieuwd naar.

Deze film staat op Netflix

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s