TV & Series

Serie Maandag- Grey’s Anatomy

Goedemorgen lieverds allemaal, het is weer maandag. Dit betekend niet alleen dat we in een nieuwe week starten maar ook dat ik een nieuwe serie maandag voor jullie klaar heb staan want op dit moment ben ik helemaal verslaaft aan Grey’s Anatomy. Hoe ik hierbij kwam en wat ik ervan vind tot nu toe lees je in deze post.

Genre Drama
Speelduur 43 minuten
Bedenker Shonda Rhimes
Hoofdrollen Ellen Pompeo
Patrick Dempsey
Sandra Oh
Katherine Heigl
Justin Chambers
T.R. Knight
Chandra Wilson
James Pickens, Jr.
Sara Ramírez
Eric Dane
Chyler Leigh
Kevin McKidd
Jessica Capshaw
Kim Raver
Jesse Williams
Sarah Drew
Camilla Luddington
Gaius Charles
Jerrika Hinton
Tessa Ferrer
Caterina Scorsone
Kelly McCreary
Scenario Shonda Rhimes
Intromuziek Psapp – Cosy in the Rocket
Land van oorsprong Verenigde Staten
Taal Engels
Uitzendingen
Start 27 maart 2005
Afleveringen 351
Seizoenen 16

greys-anatomy_0.jpg

Ik was afgelopen week even in de Kringloop winkel in Franeker en ontdekte de eerste 2 seizoenen daar op DVD voor maar liefs 5 euro. Omdat ik er al heel wat over had gehoord maar nog nooit had gezien, besloot ik deze serie eens een kans te geven en te gaan kijken. Toen ik de eerste aflevering erop had zitten, wist ik het meteen. Dit wordt een van mijn favoriete series op dit moment. Ik vloog dus ook door de eerste 2 seizoenen en de 3e ben ik nu met bezig. Natuurlijk heb ik nog flink wat te kijken want deze serie telt maar liefs 16 seizoenen maar ik ben van plan om ze allemaal te gaan kijken. Beetje bij beetje probeer ik alle DVD te regelen en aan mijn collectie toe te voegen.

5-sterren-1

ken jij deze serie of volg je ze ook?

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s