Bookish posts

Bibi’s Christmas wish list

Goedemorgen lieverds allemaal, het is dinsdag en we beginnen de dag fris en fruitig. Nog maar 1 week te gaan en we hebben alweer kerst en dan is het jaar 2019 ook alweer voorbij. Nu is het tijd om jullie mijn wensenlijst voor dit jaar te laten zien. Je zult merken dat er dit jaar niet alleen boeken op me lijst staan maar ook heel wat andere dingen.Benieuwd wat ik van de kerstman graag wil hebben? Lees dan dit bericht.


 

Boeken

Dit zijn de boeken die dit jaar op mijn verlanglijstje staan. Sommigen ervan heb ik op de Nieuwjaars-Swap lijst staan en andere liggen nog steeds in mijn winkelmand van bol.com.  Helaas moet ik toegeven dat ik dit jaar behoorlijk wat minder boeken heb gelezen dan de jaren ervoor, maar mijn hoofd stond er gewoon niet zo bij en kan ik op dit moment beter ontspannen bij een serie kijken dan een boek lezen. Ondanks dit, hoop ik toch dat ik volgend jaar de draad weer lekker kan oppakken en meer tijd (en vooral zin) heb om te gaan lezen.

Gadget’s

google-home-max-5-1024x576
Google Home

Tja je moet toch tegenwoordig met de tijd mee en ik zie vaker allemaal gadget’s voorbij komen waarvan ik eerst denk: Wie heeft dat nou nodig? En dan verdiep ik me erin en merk dat het best handig kan zijn zoals ook hier de gadget’s van Google Home. Het is precies hetzelfde systeem dat met Amazon Alexa alleen dan van Google. Je koppelt de Google Home aan het stroom en aan verschillende apparaten en kan alles besturen alleen met je stem. ,, Hey Google, hoe wordt het weer vandaag?” ,, Hey Google, wat heb ik voor afspraken staan vandaag?”,, Hey Google, zet de kachel op 21 graden…” en en en. Je mogelijkheden zijn eindeloos. Sommigen zullen nu zeggen dat dit voor luie mensen is maar alsnog kan je er best veel mee. Stel je voor je woont alleen en bent niet vaak thuis? Dan kan je via afstand de lampen en tv aanzetten zodat er niet ingebroken wordt. Handig toch?

Ik zou het graag eens willen proberen en uittesten wat er mogelijk is met Google Home.

Een nieuwe Handtas

9200000090447290
Cowboysbag Shopper -Windust Beige

Ook dit soort dingen staan hoog op mijn verlanglijst. Ik ben heel groot fan van de merk “Cowboysbag” dit is een ontwerper /merk uit Amsterdam die waanzinnig mooie tassen en portemonnees maken van echt leer voor een schappelijke prijs. Ik heb al jaren alleen maar tassen van dit merk en ben er ontzettend tevreden over. Onlangs heb ik nog een nieuw portemonnee kunnen scoren van Vinted (de app voor 2e hands spullen).  Het hoeft bij deze merk niet altijd nieuw te zijn want, je langer je een Cowboysbag hebt, deste mooier worden ze.

Parfum

375x500.50875
Hugo Boss -Private Accord

Ik ben iemand die meest 1 gehele jaar kan met een parfum fles. Ik hou er niet zo van als mensen stinken alsof ze in het parfum hebben gezwommen. Toen ik zag dat Pacco Rabanne  en nieuw Million luchtje uit heeft gebracht ging ik meteen naar de drogist om het te kunnen ruiken. Helaas was dit deze keer niet mijn geur want normaal ben ik er een groot fan van. Toen zag ik Hugo Boss een plank hoger staan en ging die testen. Ik was meteen verkocht. Het is een oriëntaalse geur met een snufje bloemen erin. Precies waar ik van hou. Niet te sterk, niet te zoet maar wel lekker.

Memory Happy Planner

kit_planner_life_is_beautiful._
Memory Planner Set- Life is Beautiful

Zoals je misschien weet ben ik een gepassioneerde Happy Planner en omdat dit jaar bijna weer voorbij is en mijn Memory Planner afgelopen is, moet ik er ook weer een nieuwe hebben. Helaas Heeft MAMBI de Memory Keeper lijn niet verder uitgebreid omdat het niet goed liep en moeten wij het er maar mee doen, wat nu nog te verkrijgen is. Helaas was de planner die ik eigenlijk wou nergens meer te vinden en moest ik op zoek naar een andere. Toen kwam ik deze (iets oudere) planner tegen bij Craftelier. Ik hoop dat ik na kerst ( als die niet onder de boom lag) nog niet te laat ben en ik hem nog kan bestellen.

Film’s & Serie’s

Zoals je misschien weet ben ik een echte film en serie junkie. Ik geloof dit heb ik van mijn vader want die is er ook gek op. Ik kan echt heerlijk genieten van een goed film of serie en kijk dan ook wel 1 seizoen binnen een dag als het moet hahaha….. Hierboven zie je een paar film’s en serie’s die ik heel graag zou willen hebben. Op dit moment volg ik Grey’s Anatomy , waar op dit moment 16 seizoenen van zijn. Ook Supernatural heb ik bijna alles al gezien maar om mijn collectie compleet te maken, krijg ik van mijn lieve papa de rest van de DVD met kerst.


1

Zoals je kan zien heb ik dus een aardig groot verlanglijst maar ik mij maak je al bij met maar 1 ding van die lijst. Ik kan van heel wat dingen genieten en verwacht eigenlijk totaal niet dat ik alles ga krijgen.

Hoe ziet jou verlanglijst eruit? Heb je er wel een? Laat het maar weten in de commentaren onder dit Facebook bericht.

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

 

Een gedachte over “Bibi’s Christmas wish list

  1. Mijn verlanglijstje is niet heel groot, maar dat hoeft ook niet want ik ben een heel tevreden mens. Ik zou graag wat boeken willen om series compleet te maken; de laatste nieuwe van David Baldacci en Michael Robotham bijvoorbeeld. En een lekker geurtje, zoals jij hierboven ook beschrijft, is altijd heerlijk. En hoe afgezaagd ook, het beste kado dat je kunt krijgen / behouden is gezondheid. Dus op naar een mooi en gezond 2020! Fijne dagen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s