TV & Series

Christmas Movie Adnetskalender #17

Goedemorgen lieverds allemaal, nog maar een paar dagen te gaan en we zijn aan het einde van de Christmas Movie Adentskalender. Ik hoop dat jullie het tot nu toe leuk hebben gevonden en dat er veel films bij waren die jullie in kerst stemming hebben gebracht. Vandaag laat ik jullie zien welk film achter deur nummer 17 zit. Dit is weer een klassieke film die sinds 2003 elk jaar bij mij wordt gedraaid.


Elf

 

elf-5a26f36d6d64d

Op kerstavond kruipt een baby in de zak met cadeautjes van de kerstman en wordt meegenomen naar de Noordpool. De baby wordt Buddy genoemd en opgevoed door Papa Elf. Als Buddy volwassen is, beseft hij dat hij niet tussen de andere elfen past. Vastbesloten om de plek te vinden waar hij thuishoort, reist hij naar New York om zijn echte vader te vinden. Eenmaal in de Big Apple ontdekt Buddy waarom zijn vader op de lijst van stoute mensen staat. Maar het allerbelangrijkste is dat Buddy ziet dat er niet genoeg kerstgevoel in de wereld is. Daardoor heeft de kerstman allerlei problemen. Met de hulp van een mooie warenhuiself probeert Buddy zijn vader en de rest van de wereld de ware betekenis van kerstmis te leren en tegelijkertijd te bewijzen dat de kerstman wel degelijk bestaat!

Oke, waarbij ik het heel verontrustend vind dat de een volwassene man in deze film strakke panty’s draagt , vind ik het toch een lachwekkende kerstfilm die elk jaar weer voor zorgt dat ik tranen lach. Will Ferrell is dan (wat ik vind) geen super mooie man om te zien maar daar gaat het in deze film zeker niet om. Elf kan je aanzetten wanneer je even zin hebt om hard te lachen, om geen film te beoordelen op hun slechte grappen of clichés . Gewoon wegkijken en volgend jaar weer aanzetten op een dag in december.

Deze film staat op Netflix

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s