TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #19

Goedemorgen lieverds allemaal. Vandaag nog een dagje werken en ik heb weekend. Heerlijk. De planning voor vanavond staat weer vast, want het is tijd om deur nummer 19 open te maken. Ik geloof dat serieus iedereen deze film kent en voor mij is die niet eens meer weg te denken rond deze tijd van het jaar. Het is DE film voor mij waar ik nog steeds na al die jaren tranen moet laten. Weet je al welk film het gaat worden vanavond?


Edward Scissorhands

4777308_sa.jpg

Er was eens lang geleden een kasteel bovenop een heuvel waar een uitvinder woonde met als grootste schepping: Edward. Hoewel Edward buitengewoon charmant was, was hij niet helemaal volmaakt. Door de plotselinge dood van de uitvinder was hij nog niet af en had hij scherpe scharen in plaats van handen. Edward woonde helemaal alleen in de duisternis, totdat op een dag een vriendelijke huis-aan-huis verkoopster hem meenam om bij haar en haar gezin te komen wonen. En zo begint het fantastische avontuur van Edward in de pasteltinten van De Buitenwijken.

Ohhhhhh wat heb ik er zin in vanavond. Deze Tim Burton film is met afstand mijn absolute favoriete film van hem en serieus, deze film verveelt echt nooit. Hoe vaak ik hem ook zie (en geloof me dit is echt vaak), elke keer weer moet ik tranen laten maar krijg ik ook een glimlach op mijn gezicht. Het gehele verhaal, het acteerwerk van Johnny Depp, de gehele sfeer in die film  maken het gewoonweg fantastisch.

Deze film kan je op YouTube kijken als je hem niet op dvd hebt.

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s