TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #20

Goedemorgen lieverds allemaal, daar ben ik weer zoals elke dag tegenwoordig met een nieuwe Christmas Movie om vanavond aan te zetten en om langzame in kerststemming te komen. We hebben nog 4 dagen te gaan tot kerstavond en er komen nog een paar films die ik je kan aanraden. Vandaag heb ik ook weer een pareltje voor je klaar staan die tegenwoordig al bij elke kerst hoort.


The Polar Express

polar-express-header-2000w-1-6f5f8ebe.jpeg

Kom op, slaapkop, klim uit je warme bedje en zet je schrap voor de rit van je leven in The Polar Express! Want dit wordt een kerstavond om nooit meer te vergeten… Je zult op- en neerroetsjen over hoge bergen, rijden en glijden langs uitgestrekte ijsvelden, puffen en tuffen over torenhoge bruggen en overheerlijke warme chocolademelk drinken, geserveerd door knotsgekke, zingende obers! Welkom aan boord van The Polar Express!

Zoals ik al zei, hoort deze film inmiddels bij de klassieke films en is een MUST om elk jaar rond deze tijd te kijken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik The Polar Express maar 2 of 3 keer heb gezien en dat vind ik best vreemd want elke keer weer vind ik hem gewoonweg magisch. Dus het is tijd voor mij om deze vanavond aan te zetten en hiermee het weekend te beginnen. Heb jij al plannen voor vanavond? Nee? Nou dan kijk je toch gezellig mee!

Deze film staat helaas niet op Netflix of Disney+ maar ik hoop dat je hem alsnog ergens kan gaan kijken.

 

Liefs Bibi

78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s