Geen categorie

Lili’s Christmas Wishlist

Hallo allemaal!

Het komt steeds dichterbij!! Het leukste en mooiste feest van het jaar. HET IS BIJNA KERSTMIS!!!!!

Afbeeldingsresultaat voor christmas gif

Ik hou echt ontzettend van kerst. Ik hou van de lichtjes, de sfeer, de lekkernijen en als er sneeuw ligt dan is het helemaal af :p Aan de andere kant ben ik dan weer niet een persoon voor familie bezoekjes en samen lekker gourmetten. Je maakt mij juist helemaal blij door me even wat rust te gunnen op 1 van de dagen en de andere dag kan ik heerlijk genieten van vrienden om me heen. Dit jaar ga ik lekker smullen van een zelf gemaakt kerstdiner samen met vrienden.

Maar wat staat er nou precies op het lijstje van onze Lili? Wat moet zo’n doos van een fangirl nou willen hebben? Ze heeft al een kamer vol boeken, een hok vol Harley Quin spullen en planken vol met nutteloze meuk…. En toch heb ik een wishlist voor Dear Old Santa :p


Boeken.

Deze boeken staan al een tijdje op mijn wishlist, maar omdat lezen momenteel gewoon echt niet gaat heb ik het kopen van boeken of even naast me laten liggen. Normaal word ik echt super enthousiast van het kopen van boeken, maar de laatste tijd leg ik een boek meteen na het uitpakken van het pakket al meteen weg in de boekenkast. Zonde dus. Maar daarom staan ze wel op mijn wishlist voor kerst. Het nieuwe jaar staat bij mij echt in het teken van beter worden en me beter voelen. Lezen is daar onderdeel van. Als ik weer energie en motivatie genoeg heb dan wil ik zeker weer terug in het lezen en het genieten van nieuwe boeken geur.


Fandom stuff.

Ik doe lekker duur dit jaar want ik heb zelf geen centen xD Helaas zijn al deze wensen best wel duur en verwacht ik van niemand dat ze die dan ook daadwerkelijk gaan aanschaffen voor me. Tenzij het de slippers zijn want die zijn super tof en zijn redelijk betaalbaar (voor een stel sloffen), maar het zijn dingen die ik al eeuwen zou willen hebben.


Spelletjes.

Onder het nom Spelletjes valt bij mij een heleboel. Zo speel ik Dungeons & Dragons dus wil ik graag mijn boeken collectie uitbreiden daarin. Ik wil super graag weer The Sims spelen maar dan horen daar wel mijn favo uitbreidingsets bij. Bovendien wil ik graag nieuwe miniatures om te kunnen verven met nieuwe verf zodat ik weer DnD kan spelen. En natuurlijk nieuwe kaarten voor mijn MTG collectie.


Heb jij ook zo’n uitgebreidde wishlist?

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s