TV & Series

Christmas Movie Adventskalender #21

Goedemorgen lieverds allemaal, het is bijna zover en we gaan met grote stappen richting kerst en ook het einde van de Christmas Movie Adventskalender. Wel heb ik nog 4 films voor jullie voordat het is afgelopen. Vandaag maken we deur nummer 21 open en staat er weer een echt magisch film voor jullie klaar. Benieuwd? Lees dan dit bericht.


The Christmas Chronicles

kurt-russell-in-christmas-chronicles-netflix.jpg

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

Oh wat is dit een vette kerstfilm zeg. Ik heb hem afgelopen jaar als meerdere keren gekeken en kan er echt niet genoeg van krijgen. Magisch met een mega potje humor.Serieus…. ik heb tranen gelachen bij deze film. Gaaf nieuws dat Neflix er nog met een deel 2 komt. Hier kan ik echt niet op wachten. Ik wil hem NU!!!!
Helaas moeten we toch nog even op wachten maar kunnen we alsnog genieten van The Christmas Chronicles.
Deze film staat op Netflix.
Liefs Bibi
78636897_2648622291871277_2611384598944284672_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s