TV & Series

Serie- Maandag : Raising Dion

Goedemorgen lieverds allemaal, het is weer maandag. We gaan met volle moed aan een nieuwe week beginnen en hier hoort dan ook een nieuwe serie maandag bij. Een tijdje geleden had ik Raising Dion op Netflix gekeken maar kwam er nu pas achter dat ik nog geen post hierover heb geschreven. Wat ik van de serie vond lees je dus in deze post.


 

Genre
Created by Carol Barbee
Based on Raising Dion
by Dennis Liu
Starring
Music by Kris Bowers
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes (list of episodes)

Schermafbeelding-2019-10-04-om-11.47.22-820x504.jpg

Deze Netflix Original vertelt het verhaal van Nicole Reese, een moeder en tevens weduwe, die op een dag vast moet stellen dat haar zoon Dion over bovennatuurlijke krachten beschikt. Ze doet er alles aan om te achterhalen hoe het komt dat Dion deze krachten heeft, maar stelt tegelijkertijd ook alles in het werk om dit verborgen te houden voor de buitenwereld.

youtube.com/watch?v=Z6koPaImHzY

Mijn mening:

Op een dag verveelde ik me weer eens dood op een avond naar het werk en was toe aan een nieuwe serie. Toen kwam ik Raising Dion tegen en dacht,, laat ik het even een kans geven”.  Na de eerste aflevering was ik best onder de indruk en wou meer weten over de kleine jongen Dion. Hij heeft zowat mijn hart gestolen en ik moest gewoon weten waar zijn avondturen heen gaan.

Uiteindelijk heb ik deze serie binnen no-time uitgekeken en was er helemaal weg van. De hoofdpersonages waren ontzettend goed gecast en het verhaal bleef maar spannend zonder dat je het gevoel hebt dat het aan kracht verliest. Alishia die de moeder van Dion spelt, kennen we natuurlijk al uit de Shadowhunter serie, en ik moet eerlijk toegeven dat ze een echt goeie actrice is. Ze laat de struggles die je hebt als je alleenstaande moeder bent van een jochie die ook nog eens superkrachten heeft echt heel geloofwaardig over komen.

Gelukkig heeft Netflix al een 2e seizoen aangekondigd en kunnen we nog wat langer genieten van Dion en zijn krachten.

Ik was er heel erg fan van en hierdoor krijgt deze serie dikke vette 5 sterren.

5-sterren-1

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Een gedachte over “Serie- Maandag : Raising Dion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s