Bookish posts

Tea Time Tuesday

Hallo allemaal!

Welkom bij een nieuw topic op dit blog, namelijk: Tea Time Tuesday.
Elke dinsdag beantwoord ik een vraag die op het theezakje zit die ik van de week gebruikt heb. Dat zijn er 1 of meer, ligt eraan hoeveel thee ik achterover sla over de gehele week.

Afbeeldingsresultaat voor tea gif


Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Dit antwoord kan worden opgebroken in verschillende categorieën:

  • Vrienden.
  • Lezen.
  • Tv kijken.
  • Hobbies.

In mijn vrije tijd omring ik mezelf het liefste met de mensen die me dicht bij het hart staan. Mijn vrienden kennen mij door en door en hoe lang ik ook met hun in 1 ruimte zitten, het word nooit te krap. We geven elkaar de ruimte, geven elkaar de tijd en zijn er voor elkaar. Daardoor ben ik in mijn vrije tijd ook het liefst bij hun.

Zij zijn mijn alles ❤

Natuurlijk lees ik ook graag. Zou een beetje gek zijn als ik niet graag lees maar wel samen met Bibi en de Toverlantaarn een boekclub opgericht heb, en een boekenblog bijhoud. Helaas was het afgelopen jaar niet zo’n goed leesjaar voor mij. Dat kan je zien mijn aan mijn reading challenge die totaal mislukt is….. Hopelijk gaat dat dit jaar wat beter. Door therapie heb ik wat moeite met het vinden van tijd om echt te gaan lezen maar dat komt straks ook wel weer.

IMG-20190210-WA0142

In mijn vrije tijd zet ik ook graag een serie op Netflix of Disney+ aan. Ik ga dan lekker op de bank liggen (doe ik dus vooral op dagen dat ik echt moe ben) en zet dan een serie aan die ik leuk vind of die me leuk lijkt.

Afbeeldingsresultaat voor watch tv gif

Als laatste doe ik graag een hobby in mijn vrije tijd. Dit uit zich in allerlei creatieve creaties. Ik schilder graag (miniatuurtjes voor roleplay), ik teken veel, ik blog weer steeds meer en ik doe de laatste tijd veel aan diamond painten. Alles waar ook maar een beetje creativiteit in zit, daar houd ik me mee bezig. En ik vind het heerlijk.


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

3 gedachten over “Tea Time Tuesday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s