TV & Series

Serie Maandag- Dogs of Berlin

Goedemorgen lieverds allemaal. Het is weer maandag en we starten de nieuwe week fris en fruitig met een nieuwe serie maandag. Vandaag heb ik dan ook een iets andere serie klaar staan. Deze heb ik namelijk onlangs samen met mijn man gekeken en moet bekennen dat ik het een super toffe serie vond die ik jullie wou laten zien. Benieuwd? Lees dan hier verder.


 

Genre Drama
Created by Christian Alvart
Directed by Christian Alvart
Starring
Country of origin Germany
Original language(s) German
No. of seasons 1
No. of episodes 10 (list of episodes)

neizliyoruz-movie-film-cinema-dizi-tvseries-tvshow-netflix-dogsofberlin-3.jpg

Dogs of Berlin tells the story of two contrasting Berlin police detectives who become a team against their will – and are forced into a territorial battle with the Berlin underworld that confronts them with their own human weaknesses and criminal activities – and into a final decision on which side of the law they’re actually on.

Trailer

 

Mijn mening:

Als eerste moet ik zeggen dat ik deze serie niet zelf heb gekozen om te kijken. Mijn man heeft hem aangezet en ik ging gewoon mee kijken maar al na de eerste aflevering was ik verkocht en wou meer zien. Het is een Duitse serie die zich afspeelt in Berlijn, voor diegenen die mij kennen weten dat ik er ook vandaan kom en dus was het voor mij echt leuk om een stukje heimat te zien.

Het thema wat deze serie aanslaat is vrij heftig want het gaat om Nazie’s , Turken (ofterwel buitenlanders) , corrupte politie agenten en geweld. In het begin is het nog vrij lastig om te begrijpen wie nou eigenlijk wie is en wat ze allemaal doen maar als je volhoudt en verder kijkt, krijg je het aardig onder de knie.

Mij heeft deze serie meer verbaast dan dat ik het geweldig vond. Die thema’s die er genoemd worden zijn dagelijkse kost in en rond om Berlijn en dat is nog wel het ergste. Het heeft me terug geslingerd in mijn verleden en hier moest ik toch vaak echt slikken om dit allemaal te zien. Alsnog was het een indrukwekkende serie en ondanks al dat, krijt Dogs of Berlin van me 3,5 sterren.

3half-stars

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s