Bookish posts

Februari boeken waar ik na uitkijk

Goedemorgen lieverds allemaal, vandaag is het alweer de laatste dag van januari. Jeetje wat ging de maand snel zeg. Ik heb gelukkig weer de smaak te pakken gekregen en ben volop aan het genieten van het lezen van heel veel boeken. Deze maand heb ik maar liefs 6 boeken gelezen, wat voor mij heel wat is als je ziet hoe treurig mijn 2019 lees jaar was. Maar goed, vandaag heb ik een post voor jullie gemaakt, waar ik laat zien naar welk boeken ik in de maand februari uitkijk. Onlangs heb ik al een bericht van MagicofBooks gedeeld waar Chantal al aardig wat boeken heeft laten zien.


Begin Again- Mona Kasten

Begin-again

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Yes yes yes…. EINDELIJK! Ik ben een hele grote fan van Mona Kasten en heb deze boekenserie al jaren in de kast staan (Duits) en nu mogen jullie ook eindelijk in het genot komen van deze mega goeie boekenserie. Het is een hele dikke aanrader en je krijgt er echt geen spijt van.

5-sterren-1

Genre:  Young Adult
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s :400
Uitgeverij: Boekerij
Verwacht: 4 februari 2020
Prijs: € 20,00

 


Eerlijk duurt het langst- Karen McManus

 

Eerlijk-duurt-het-langstMis jij About That ook zo? Ik wel. Laten we een nieuw spel spelen. Stuur mij je keuze: Truth or Dare.
Eerlijk duurt het langst neemt de lezer mee terug naar Bayview High, een jaar na de dood van Simon Kelleher, de oprichter van de roddelapp About That. Tot nu toe heeft niemand de honger naar roddels zo goed kunnen stillen als hij dat kon, maar dat verandert wanneer iemand op school begint met een spelletje Truth or Dare. De leerlingen ontvangen een bericht van een anonieme afzender, en ze moéten kiezen. Als je kiest voor de waarheid wordt je diepste geheim onthuld; een opdracht kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Simon mag dan gestorven zijn, iemand houdt zijn naam in ere – en gaat daarvoor over lijken.

Oh kijk dit dan. Een vervolg op : Een van ons liegt.  Het is al bijna 3 jaar geleden dat ik het boek had gelezen en moest eerst de recensie weer opzoeken. Alsnog ben ik super benieuwd naar dit boek en is het al ge-preorderd want ook dit deel wil ik absoluut niet missen.

Recensie: Een van ons liegt

Genre:  Young Adult
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s :320
Uitgeverij: van Goor
Verwacht: 4 februari 2020
Prijs: € 19,99

 


Toxine- Rani De Vadder

5de35827149190.63941501Als Offer en bezit van de Opperheer heeft Khala geen beslissingsrecht over haar eigen leven. Want hij wil haar bijzondere gave, haar Talent om te doden door een enkele aanraking, voor zichzelf gebruiken. Enkel zo kan hij de toxische macht over zijn rijk vergroten en zijn vijanden voorgoed vernietigen.

Om uit zijn klauwen te blijven, moet Khala vluchten. Samen met een mysterieuze bandiet en een roodharige furie begint ze aan een hels avontuur. Tot ze tijdens haar vlucht de uitgelezen kans krijgt om zelf de strijd met de Opperheer aan te gaan. Daarvoor moet ze echter tot het uiterste gaan. En om te winnen, moet ze doden.

Mh…ik weet nog niet heel goed wat ik hiervan moet vinden maar toch spreekt het verhaal me best aan. Dus ik denk ik geef het gewoon een kans en ga het lezen.

Genre:  Young Adult
Bindwijze: Hardcover
Aantal pagina’s :300
Uitgeverij: Hamley Books
Verwacht: 17 februari 2020
Prijs: € 18,99

 


De Wrede Prins- Holly Black

5dc8fa292a6b64.92529557Natuurlijk wil ik zijn zoals zij. Ze zijn prachtig, als zwaarden gesmeed in een hemels vuur. Cardan is nog mooier dan de rest. Hem haat ik het allermeest. Ik haat hem zo erg dat soms, als ik naar hem kijk, ik nauwelijks kan ademhalen.
Toen Jude zeven was, kwam er een vreemde man langs: een man met gekke kleren, puntige oren en een donderstem. Voor Jude wist wat er gebeurde, haalde hij een zwaard tevoorschijn en vermoordde daarmee haar ouders. Jude en haar zusjes moesten met hem mee, ver weg naar het elfenland Elfhame.

Tien jaar later is Jude een opstandige jonge vrouw. Ze heeft het zwaar in Elfhame: ze wordt gediscrimineerd om haar menselijke afkomst en soms zelfs bedreigd. De arrogante prins Cardan is het ergst van allemaal, dus waarom krijgt ze het altijd zo warm als hij in de buurt is? Het tij keert als Jude door Cardans broer, kroonprins Dain, wordt ingeschakeld als spion. Naarmate haar spionnentraining vordert, krijgt ze meer zelfvertrouwen en maakt ze nieuwe vrienden. Eindelijk lijkt ze haar plek te hebben gevonden. Maar in Elfhame is niets wat het lijkt, en wie hoog vliegt, kan diep vallen…

Ik kijk hier ook heel erg naar uit. Toen dit boek begin 2018 in de Fairyloot zat, was ik toch jaloers dat mijn Engels zo pruts is en dat ik dus nog moest wachten wanneer en of het boek uitkwam in het Duits of Nederlands. Nu is het dus de Nederlandse versie geworden en die staat ook al ge-preorderd.

Lili las dit boek ook en haar recensie vind je HIER

Genre:  Young Adult
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s :352
Uitgeverij: Boekerij
Verwacht: 25 februari 2020
Prijs: € 20,00

 

4 fantastische boeken die zeker in mijn kast komen te staan in de maand februari. Welk boek staat bij jou al op je verlanglijst?

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s