TV & Series

Movie Review- Ready Or Not

Goedemiddag lieverds allemaal, het is woensdag en in Duitsland zouden we nu zeggen dat het “Bergfest”is want het is de midden van de week. Gister ontdekte ik dat op Pathé thuis een nieuwe film werd toegevoegd, waar ik al met spanning op zat te wachten. Een tijdje geleden zag ik de trailer van deze film voorbij komen en wooooow. Dus heb ik gister avond Ready Or Not gekeken en in deze post vertel ik je hoe ik de film vond.


Regie Matt Bettinelli-Olpin
Tyler Gillett
Producent Tripp Vinson
James Vanderbilt
Willem Sherak
Bradley J. Fischer
Scenario Guy Busick
R. Christopher Murphy
Hoofdrollen Samara Weaving
Adam Brody
Mark O’Brien
Henry Czerny
Andie MacDowell
Muziek Brian Tyler
Montage Terel Gibson
Cinematografie Brett Jutkiewicz
Productiebedrijf Fox Searchlight Pictures
Mythology Entertainment
Vinson Films
Distributie Fox Searchlight Pictures
Première 27 juli 2019 (Fantasia)
Vlag van de Verenigde Staten 21 augustus 2019
Vlag van Nederland 24 oktober 2019
Genre Horrorkomedie
Speelduur 96 minuten[1]
Taal Engels
Land Vlag van de Verenigde Staten Verenigde Staten
Budget 6 miljoen US$
Opbrengst 57,6 miljoen US$[2]

De jonge bruid Grace stapt in het huwelijksbootje met haar rijke vriend Alex. Om tot de familie verenigd te kunnen worden moet Grace tijdens haar huwelijksnacht een proef doorstaan door middel van het spelen van een spelletje:Verstoppertje. Wat zij echter niet weet, is dat het spel al snel uitmondt op een heksenjacht.

 

Trailer

 

Mijn mening:

Een dikke vette aanrader voor jou en je vriend/man als jullie een spannende Horror willen kijken. De speciaal effecten zijn ontzettend goed en de film heeft zeker een paar waardige schrik momenten. Het acteerwerk van Samara Weaving is mega overtuigend zodat je met grote spanning de film blijft volgen. Het is dan niet zozeer een horror waar je de handen voor je ogen moet houden en waar je hartinfarcten gaat krijgen, dat zeker niet maar toch hoort Ready Or Not nu al tot mijn favoriete films van 2020 die ik heb gezien. Ook zijn er een aantal plottwisten waar je ”U” tegen zegt en wat ikzelf ook echt niet zag aankomen. Helaas vond ik het einde toch wat onrealistisch ter opzichten van de gehele film maar ach…het is dan ook een horror-komedie en hier ging de verhaallijn om.

four-stars

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s