TV & Series

Serie Maandag: Locke & Key

Goedemorgen lieverds allemaal, alweer is een week voorbij en het is weer maandag. Ik hoop dat iedereen een fijn weekend heeft gehad. Ik wel want ik heb dit weekend personeelsfeest gehad van Karwei (tijdgelijk ook mijn afscheidsfeest) en het was echt super. Onlangs heb ik ook deze serie op Netflix gekeken en het is dus weer tijd voor een nieuwe serie-maandag. Wat ik er uiteindelijk van vond lees je hier:


Genre
Created by Joe Hill
Based on
Developed by
Starring
Country of origin United States
Original language(s) English

locke-and-key

Locke & Key is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen. In het huis vinden ze magische sleutels, die hun een grote verscheidenheid aan krachten en talenten geven.

Locke and Key, van Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House) is een coming-of-age mysterie over liefde, verlies en de onverwoestbare band die een familie definieert.

 

Mijn mening:

wow…. in een woord: wooow! Ik heb deze serie binnen 2 avonden helemaal uitgekeken en ben er groot fan van. In het begin vond ik het wat traag en het was moeilijk om in het verhaal te komen (ik ken de boeken niet) dus moest ik goed opletten maar als je een paar afleveringen achter de rug hebt zit je er midden in en leef je mee met al de personages.

Het blijft de gehele tijd spannend en elke keer als de kids weer een nieuwe sleutel vinden zit je met spanning op te wachten wat er deze keer gaat gebeuren. Super super tof. Vooral het einde was echt ontzettend goed, waarbij ik het al zag aankomen en het voor mij geen echte verrassing meer was maar hee…. dit is alleen maar goed want nu ga ik hopen dat er snel een seizoen 2 eraan komt.

four-stars

Heb jij deze serie al gezien? Zoja hoe vond je het?

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s