Bookish posts

Tea Time Tuesday

Hallo allemaal!

En welkom terug bij een nieuwe Tea Time Tuesday!
Dit keer heb ik weer een leuke vraag ontdekt op het label van mijn theezakje. Kom je gezellig meekletsen?

Afbeeldingsresultaat voor tea time gif


Welk fictief karakter zou jij tot leven willen brengen?

Ik vind deze vraag echt super goed bij ons blog passen aangezien ik lekker los kan gaan op deze vraag. Er zijn zoooooooveel fictieve karakters die ik wel tot leven zou willen wekken…

Afbeeldingsresultaat voor sexy look gif

*zucht* Had ik maar zo’n superpower.


Damon Salvator.

Ik bedoel… als je die swoony blik van hem al ziet dan smelt je toch meteen? Ik krijg echt knikkende knietjes en knetterende eierstokken van hem. Nou kan je zeggen dat ik dan naar Ian Somerhalder moet kijken maar nee. Ik ben echt groot fan van Damon’s persoonlijkheid. Hij is heerlijk zichzelf. Een vampier in hart en nieren maar met een groot hart voor mensen die dichtbij genoeg kunnen komen en zichzelf vriend(in) van mogen noemen.

Afbeeldingsresultaat voor damon gif

Help…..


Senna.

Zij is mijn favoriete vrouwelijke karakter aller tijde. Ze is een eenmalig karakter dat voorkomt in de eerste Bleach film (anime) Memories of Nobody. Ze is een meisje dat de wereld van de levenden word gegooid met geen achtergrond, geen thuisfront en geen bekenden. Desondanks alle ellende die haar omringt is het een happy-go-lucky meisje dat van elke situatie een uitdaging maakt en alles optimistisch probeert te bekijken.

Afbeeldingsresultaat voor senna bleach

Er is een periode geweest waarin ik precies wilde zijn zoals haar, maar ze is veel slimmer en dapperder dan ik.


Will Herondale.

Tja… deze lijst kan niet volledig zijn wanneer Will Herondale ontbreekt. Hij is mijn puppy en hoort bij mij altijd thuis op dit soort lijsten. Ik kan niet zonder hem en eigenlijk ook niet met hem. Noem hem 1 keer in een boek dat niet The Infernal Devices is en ik lig in een hoekje te huilen. Wat ik wel niet zou doen om hem tot leven te wekken en met hem te trouwen…

Afbeeldingsresultaat voor will herondale
@CassandraJean

*swoon*


Lorcan Salvaterre.

Over trouwen gesproken, dit is iemand met wie ik absoluut en beschuitje zou willen eten (if you know what I mean ^^). Hij is mijn favo karakter uit de Throne of Glass serie en als hij echt zou bestaan zou ik hem vasthouden als een koala beer en nooit meer loslaten.

Afbeeldingsresultaat voor lorcan salvaterre
@Taratjah

Holy shizzle, man…. ZIE DAT NOU?!?! DAAR SMELT TOCH IEDEREEN VAN help.


Dat was het weer voor deze week. Kom je weer gezellig theedrinken volgende week?

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s