Bookish posts

Hieperdepiep hoera…Bibi is 32 jaar + Winactie

Er is er een jarig hoera hoera…. ja vandaag is het weer zover en ik word weer een jaartje ouder. Vandaag vier ik dus mijn 32e verjaardag. Gister heb ik het met vrienden en familie gevierd en vandaag vier ik het met jullie. Natuurlijk hóórt hier ook een winactie bij. Wat je kan winnen en wat je hiervoor moet doen lees je hieronder.


Zoals elk jaar wil ik het ook dit jaar met jullie vieren en natuurlijk heb ik er heel hard over na gedacht wat ik dit jaar kan doen als winactie. Er kwam weer van alles voorbij ….bookish goodies , boeken , boekenbonnen en en en maar weet je… Dit jaar heb ik toch voor een iets wat ander cadeau gekozen, want misschien weten sommigen het wel dat vandaag, 8 maart, is niet alleen mijn verjaardag maar het is ook international vrouwendag.

Klopt helemaal. Vandaag mogen wij vrouwen onszelf vieren. Dus hef je glazen en proost erop om een vrouw te zijn. Vandaar dus ook het iets andere cadeau dit jaar.

Winactie

Vandaag maak je namelijk, hier op de blog, kans op 2 kaarten voor de VROUW beurs in Leeuwarden aankomend weekend 13-15 maart in Leeuwarden.

Hoe gaaf is dit zeg?

Mij is het tot nu toe maar 1x gelukt om naar deze beurs te gaan want dit evenement valt ÁLTIJD maar dan ook altijd op mijn verjaardag. Die waren natuurlijk allemaal volgepropt met visite en had ik nooit tijd om er heen te gaan. Tot ik afgelopen jaar de kans greep en een kaartje had gekregen, en dus ben ik voor het eerst op deze vrouwen beurs geweest en ik kan je vertellen : het is gewoon GEWELDIG. Je kan je laten vertroetelen door allemaal schoonheissalons , massages krijgen, shoppen bij heel wat winkeltjes en allemaal leuke goodies scoren. Kortom een dag met je vriendin, zus of moeder om nooit te vergeten.

Wat moet je hiervoor doen?

Dus wil je kans maken op 2 kaarten voor deze beurs? Dan moet je alleen maar onder het Facebook bericht

  • mij feliciteren en
  • degene taggen met wie jij ernaar toe wilt.

Simpel toch?

De winnaar wordt woensdag bekend gemaakt en gaan we gegevens uitwisselen via pb berichten. Je krijgt dan de tickets van mij via mail gestuurd.


LET WEL OP: voor parkeergeld (4€) moeten jullie zelf zorgen en ook is er geen goodiebag bij de prijs inbegrepen. Die kan je zelf voor een kleine meerprijs van (3,50€) aanschaffen op het evenement zelf.


Dus …dat was het weer zo’n beetje voor vandaag. Ik ga nu nog even nagenieten van mijn geweldige dag vandaag en dan slapen want ja het was een lange dag en weet je wat nog cool is? Als ik wakker wordt ben ik nog steeds jarig. Hahahaha…

Veel succes allemaal met de winactie en nogmaals voor alle vrouwen : happy womans day!

Liefs Bibi