Happy Planner

Spring Release Happy Planner

Donderdag was de eerste officiële dag van de Lente maar ik denk dat het aan veel mensen voorbij gegaan is door al die Corona nieuws van tegenwoordig. Alsnog wil ik jullie in deze post een paar nieuwe items laten zien die Me & My Big Ideas in de lente gaat uitbrengen en natuurlijk wat ik allemaal als pre-order heb staan.


87461260_814424785708942_4206954774630760448_o
bron:Paper District

Tegenwoordig komen de makers van de Happy Planner lijn echt om de paar manden met nieuwe spullen en ik begrijp dat dit voor sommigen echt heel verwarrend kan zijn, zeker als je net wilt beginnen met een Happy Planner. Er zijn zoveel verschillende maten, lay-outs en extention packs , waar je uit mag kiezen, dat je al snel de overzicht kwijt raakt.

In deze post laat ik je nu de nieuwe spullen van de spring release zien en wie weet, zit er voor jou iets bij.

P.S. Me & My Big Ideas heeft nu ook een Happy Planner lijn speciaal voor ons Booklovers!!!


 

Zodiac Magic

1

Deze Zodiac lijn vind ik persoonlijk heel erg mooi. Voor mensen die veel met sterrenbeelden hebben of spiritueel zijn is dit zeker een leuke manier om een agenda bij te houden. Deze nieuwe spring release komt in alle maten. Van Skinny Classic tot Big. Er is zeker voor iedereen iets leuks bij.

Om een kijkje te nemen, hoe de planners er van binnen uitzien klik HIER


 

Bookish

Bookish

OMG!!!!! Dit is echt de beste release wat ik tot nu toe gezien heb van de Happy Planner lijnen. Hier wordt je toch helemaal vrolijk van of niet dan? Mega leuke Happy Planners voor ons Book-Lovers . Wat wil je nog meer? Helaas heb je hier alleen maar 1x MINI, 1x CLASSIC en 1x de BIG maar hey…het is beter dan niks toch?

Om een kijkje te nemen in deze planners klik HIER


 

Glitter Paint

Glitter paint

Om eerlijk te zijn vind ik deze het minste van de gehele Spring Release. Ik heb niks met die kleuren en sowieso al niet met glitter. Alsnog zullen er wel een hoop mensen zijn die deze echt geweldig gaan vinden. Van deze lijn is er alleen maar een MINI en CLASSIC.

HIER kun je ze uitgebreid bekijken.


BOHO & Geo

Boho+Geode

De BOHO lijn vind ik dit jaar niet heel erg denderend. Er waren de afgelopen jaren betere lay-outs en covers dan deze. Wel vind ik de Geo Happy Planners zeker wat hebben. Het herinnerd mij veel aan mozaïek. In de BOHO en Geo lijn-uo vind je niet alleen MINI, CLASSIC en BIG planners maar ook weer leuke Happy Notes (Notitie boeken)

Klik HIER in de gehele lijn goed te bekijken.


 

Floral & Farmhouse

foral+Farmhouse

Floral & Farmhouse Happy Planners zijn in de afgelopen jaren steeds meer hype geworden en terecht, als je mij vraagt. Ik hou gewoon van het design en de rust die deze Happy Planners uitstralen. De binnenkant is nog mooier dan de covers met al die bloemen en bladeren. Het is een van mijn favoriete Spring release en ik zit er echt over na te denken om er een classic planner van aan te schaffen.

Om een kijkje te nemen, hoe de planners er allemaal eruitzien, klik HIER.


 

Happy Brights

Happy bright

Uhhm, nee. Hier ben ik echt geen fan van en zal ik ook nooit worden. Voor mij is de Happy Bright collectie echt niet mooi. Het is allemaal regenboog kleuren en een en al neo kleuren. Kijk….voor mensen die er gek op zijn (zoals ook op Unicorn’s ) is dit natuurlijk perfect maar dit is zeker niks voor mij.

1Wel heb ik de knoop doorgehakt en toch maar een Classic Happy Planner van deze lijn gepreorderd. Dit is dan een Season Planner waar ik altijd gek op ben geweest want soms maken Me & My Big Ideas een planner waar de dashboards in stijl van de maand zelf is.Dit vind ik onwijs gaaf. Ik ben namelijk altijd al een beetje een seizoenen planner geweest. Het cover en de ringen vind ik daarin echt verschrikkelijk en ga deze dan ook niet gebruiken. Ik hou het lekker bij mijn Wild Spirit cover van afgelopen jaar. Deze planner heb ik trouwens bij Paperdistrict gepre-orderd. Als je snel bent kan je er ook nog leuke spullen shoppen.

HIER kan je de binnenkant van alle spullen bekijken.


Wild Styled

Wild style

Oh boy…wie me kent weet, dat ik echt niet van tijgerprint hou en alles wat ermee te maken heeft. Dus deze Wild collectie ga ik dan ook met zekerheid overslaan. Ik vind de printen op de cover te goedkoop lijken en bij sommigen zitten roze disc’s (ringen) bij die behoorlijk kinderachtig lijken. Tenminste dat is mijn mening, want zoals ik in de Planner community heb gezien, zijn er heel wat mensen stapelgek op en ze kunnen niet wachten om spullen te kopen uit deze lijn.

Ohja wel nog iets nieuws in deze groep van planners zijn de nieuwe Journal boekjes die je kan kopen. Deze zijn normale schiften zoals je ze kent van vroeger van school. Wie van Journaling houd kan hier zeker een paar van kopen.

Wil je meer bekijken? Klik dan HIER.


Rongrong

Rongrong

Rongrong is niet meer weg te denken bij Happy Planner en zo werd de samenwerking tussen Me & My Big Ideas en Rongrong verlengt voor een nieuwe collectie. Rongrong is een bekende fashion & beauty illustratrice. Ik heb nog geen enkel spullen van de voorafgaande lijnen gekocht, simpelweg omdat het echt niet mijn smaak is. De poppetjes vind ik persoonlijk niet mooi en het is voor mij te girly allemaal. Alsnog zitten er deze lente behoorlijk wat mooi dingen tussen voor de een of ander.

HIER kan je een kijkje nemen.


Squad Girls

89656732_818639081954179_1130666345583607808_o
bron: Paper District

Ug.. wat hou ik van deze Happy Planner lijn zeg. Mijn eerste planner was een Squad Girl planner en ik ben er nog steeds erg verliefd op. De illustraties zijn mega schattig. Deze release was dan nog niet officieel aangekondigd via Happy Planner maar je kan alvast een paar hiervan pre-ordern op Paperdistrict of Hobbywerken.nl 

Helaas is er dus ook nog niks bekend van hoe de planners van de binnenkant eruit zien te komen dus moet ik zeker nog even wachten tot er een flipthrough komt zodat ik weet welk ik ga bestellen.


Zoals je dus kan zien genoeg keuze voor de lente. Helaas komen ook dit jaar niet alle planners beschikbaar in Nederland maar je kan altijd de website van Craftelier in de gaten houden, want hun hebben soms meer aanbood dan wij hier.

Heb jij al leuke planners gespot die je wilt aanschaffen?

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s