Bookish posts

Mijn Coronavirus TBR

Hallo allemaal!

Tijdens deze “blijf thuis AUB” periode ga ik maar eens werken aan mijn TBR lijst. IK heb nog een plank vol aan boeken die ik moet/wil lezen voor ik nieuwe boeken mag kopen. En wat is nou beter om de tijd te doden tijdens een quarantaine dan lezen?

Precies! Helemaal niks!
Hier zijn een aantal boeken die ik wil lezen tijdens de thuisblijf periode:


1. The Beautiful – Renée Ahdieh.

The Beautiful (The Beautiful, #1)

In 1872, New Orleans is a city ruled by the dead. But to seventeen-year-old Celine Rousseau, New Orleans provides her a refuge after she’s forced to flee her life as a dressmaker in Paris. Taken in by the sisters of the Ursuline convent along with six other girls, Celine quickly becomes enamored with the vibrant city from the music to the food to the soirées and—especially—to the danger. She soon becomes embroiled in the city’s glitzy underworld, known as La Cour des Lions, after catching the eye of the group’s leader, the enigmatic Sébastien Saint Germain. When the body of one of the girls from the convent is found in the lair of La Cour des Lions, Celine battles her attraction to him and suspicions about Sébastien’s guilt along with the shame of her own horrible secret.

When more bodies are discovered, each crime more gruesome than the last, Celine and New Orleans become gripped by the terror of a serial killer on the loose—one Celine is sure has set her in his sights . . . and who may even be the young man who has stolen her heart. As the murders continue to go unsolved, Celine takes matters into her own hands and soon uncovers something even more shocking: an age-old feud from the darkest creatures of the underworld reveals a truth about Celine she always suspected simmered just beneath the surface.


2. Crescent City – Sarah J Maas.

Huis van Aarde en Bloed (Crescent City, #1)

Crescent City is een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven. De stad strekt zich uit in zeven districten, van het knusse stadshart en chique woonwijken, tot duistere uithoeken en de beruchte markt waar van alles te koop is, van vers vlees tot smokkelwaar.

In de stad maken vier huizen de dienst uit. Bryce Quinlan – half mens, half Fae – behoort tot het huis van aarde & bloed, net als alle andere mensen, dieren, heksen en Fae. Samen met haar vrienden geniet ze volop van alles wat Crescent City te bieden heeft. Maar als de stad wordt getroffen door een wrede moord, komt er abrupt een einde aan haar zorgeloze leven. Bryce krijgt de opdracht de dader te ontmaskeren, samen met de beruchte huurmoordenaar Hunt Athalar. Maar hun verwoede poging het mysterie op te lossen, zet meer in beweging dan ze lief is.


3. Queen of Air and Darkness – Cassandra Clare.

Koningin van Lucht en Duisternis (De Duistere Machten, #3)

Na de tragische dood van Livia Blackthorn staat de Kloof op de rand van een burgeroorlog. Een deel van de Blackthorn-familie reist naar Los Angeles om te onderzoeken door welke ziekte de heksenmeesters worden uitgeroeid. Julian en Emma, die hun verboden liefde proberen te onderdrukken, ondernemen een levensgevaarlijke missie naar de landen van Elf om het Zwarte Boek der Doden te bemachtigen. Maar dan ontdekken ze een geheim dat de schaduwjagerswereld uiteen kan drijven…

In een race tegen de klok moeten Emma en Julian de wereld van de schaduwjagers redden voordat de dodelijke kracht van de parabataivloek niet alleen hen vernietigd, maar ook hun geliefden.


4. Rebel – Marie Lu.

Rebel (Legend, #4)

Eden Wing has been living in his brother’s shadow for years. Even though he’s a top student at his academy in Ross City, Antarctica, and a brilliant inventor, most people know him only as Daniel Wing’s little brother.

A decade ago, Daniel was known as Day, the boy from the streets who led a revolution that saved the Republic of America. But Day is no longer the same young man who was once a national hero. These days he’d rather hide out from the world and leave his past behind. All that matters to him now is keeping Eden safe―even if that also means giving up June, the great love of Daniel’s life.

As the two brothers struggle to accept who they’ve each become since their time in the Republic, a new danger creeps into the distance that’s grown between them. Eden soon finds himself drawn so far into Ross City’s dark side, even his legendary brother can’t save him. At least not on his own . . .


5. Chain of Gold – Cassandra Clare.

Chain of Gold (The Last Hours, #1)

Welcome to Edwardian London, a time of electric lights and long shadows, the celebration of artistic beauty and the wild pursuit of pleasure, with demons waiting in the dark. For years there has been peace in the Shadowhunter world. James and Lucie Herondale, children of the famous Will and Tessa, have grown up in an idyll with their loving friends and family, listening to stories of good defeating evil and love conquering all. But everything changes when the Blackthorn and Carstairs families come to London…and so does a remorseless and inescapable plague.

James Herondale longs for a great love, and thinks he has found it in the beautiful, mysterious Grace Blackthorn. Cordelia Carstairs is desperate to become a hero, save her family from ruin, and keep her secret love for James hidden. When disaster strikes the Shadowhunters, James, Cordelia and their friends are plunged into a wild adventure which will reveal dark and incredible powers, and the true cruel price of being a hero…and falling in love.


Welke boeken ga jij lezen?

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Een gedachte over “Mijn Coronavirus TBR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s