Happy Planner

Wat is een Skinny Planner?

Onlangs heb ik jullie de nieuwe Spring Release van Happy Planner laten zien, waar weer heel wat nieuwe spullen erbij zijn gekomen. Waar afgelopen jaar nog de Classic Planner helemaal hype was, is er nu iets nieuws wat in de planner community  niet meer weg te denken is. Dit zijn namelijke de Skinny Planner. Wat dit precies is en waar ik die van mij dan voor gebruik leg ik je in deze post uit.


Wat is een Skinny Planner?

MAMBI lanceerde begin 2019 voor het eerst de Happy Note half sheet. Dit was eigenlijk niks anders dan de helft van de classic pagina. Deze “Happynichi” zoals het in de planner community werd genoemd was toen nog nieuw en heel veel mensen brachten toen hun eigen draai eraan. Eind 2019 in de Fall Release kwam dan voor het eerst het woord “Skinny” om de hoek kijken. Dit waren half-sheet Happy Planners maar dan als agenda. De keuze was toen nog niet zo heel erg groot en de mensen gingen eerst kijken hoe en wat je er allemaal mee kon doen.

Het woord Skinny in de planner wereld betekend niks anders dan “klein”. Het is als ware de helft van de normale classic of mini pagina. Deze lente werd dan ook voor het eert de Skinny Mini lanceert, die dus de helft van de gewone mini pagina moet voorstellen.


 

Skinny Classic

skinny classic

MAMBI kwam dus onlangs met een nieuwe release en dus ook met een aantal nieuwe Skinny’s . Hierboven zie je de keuze uit de nieuwe Skinny classic planners.

Wat ik boven al zei is dat dit jaar ook een skinny mini bestaat en geloof me als ik dit zeg. Dit zijn wel heeeel erg kleine agenda’s die makkelijk in je broekzak passen, als je het zou willen.

Skinny Mini

skinny mini

Ik heb onlangs een paar leuke films op YouTube bekeken om te zien voor welk formaat ik uiteindelijk zou gaan want ook ik wou er een skinny bij hebben voor in mijn tas. Elke keer mijn dikke classic planner mee slepen was voor mij geen optie meer. Eerst dacht ik dat ik wel happy zou gaan worden met een skinny mini. Super klein, past overal in en de keuze was erg leuk. Achteraf gezien heb ik toch maar besloten om voor een nummertje groter te gaan.

Begin van de week had ik mega geluk en kon ik in de Happy Planner Facebook groep een Skinny Classic planner scoren. Deze is nog van eind 2019 maar dat maakte me niks uit want hij loopt nog tot eind van dit jaar en is een van de Squad Girl lijn waar ik mega verliefd op ben.

PCSD12-002_IP-25_480x

Zoals je kan zien is er erg veel rose aan en in de planner, wat niet erg schokkend is maar voor mij wel, want wie me kent weet dat ik absoluut niet van deze kleur hou. Gelukkig had ik thuis nog mooie witte classic ringen liggen die ik er dan opgezet heb.

Ook heb ik de planner geheel naar me eigen smaak gemaakt met een paar fil paper sheets want ik gebruik deze planner meer als notitie boekje dan als agenda.

Waarvoor kan je een Skinny allemaal gebruiken?

Tja…laat ik het even anders zeggen. Waar wil je hem voor gebruiken? Het leuke aan een Happy Planner is dat je hem altijd zo kunt maken dat hij voor jou perfect is. Hieronder nu een paar voorbeelden:

 • agenda
 • to-do lijsten
 • wellness planner
 • mood tracker
 • boodschappen agenda
 • dagboek
 • braindump
 • wenslijst
 • recepten planner
 • adresboek
 • art journal
 • bullet journal
 • hobby agenda

en dit zijn maar een paar ideeën die ik nu even heb bedacht. Je ziet dus dat een Skinny planner verrekte handig kan zijn en aangezien deze lekker klein zijn, kan je hem ook overal mee naartoe nemen. Ga er maar rustig voor zitten en wie weet , wil je er ook eentje.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s