Bookish posts

Tea Time Tuesday

Hallo allemaal!

Welkom bij een nieuwe Tea Time Tuesday. We hebben de afgelopen paar weken even ruimte genomen voor het Corona virus maar nu ga ik weer rustig verder met het kletskwartiertje hier op het blog. Ik heb weer een leuke nieuwe vraag voor jullie. Kletsen jullie gezellig mee?

Afbeeldingsresultaat voor tea gif


Welk boek heb je het laatst gelezen?

Ik zit momenteel, door alles wat privé loopt, in een onwijze leesdip. Het is echt verschrikkelijk. Alles wat ik vast pak en open gooi blijft voor de helft gelezen op het nachtkastje liggen. Ik word soms echt gefrustreerd van die stapel….

Maar goed, het laatste boek dat ik gelezen heb is tromgeroffel……..

Afbeeldingsresultaat voor a heart so fierce and broken

Ik ben op pagina….. 103? Zoiets. En ik doe mijn best om hem zo snel mogelijk uit te lezen zodat ik eindelijk weer eens een boeken recensie online kan zetten, maar het wil niet echt lukken. Wat ik had verwacht van dit boek kwam niet echt uit en dat zorgt voor alleen maar meer blokkades tijdens het lezen.

Hebben jullie hem al uit?

Nog een boek dat op de stapel ligt is:

Afbeeldingsresultaat voor the beautiful

Ik haat een lees dip. Met een passie. Waarom bestaan ze *huilt*.


Welk boek hebben jullie als laatste gelezen?

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Een gedachte over “Tea Time Tuesday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s