Lili's Corner·TV & Series

Kdrama Monday; Hello My Twenties 2

Hallo allemaal!

Het word een beetje een trend om deze berichten lekker laat te uploaden, maar gelukkig komen ze wel elke maandag online.
Vandaag ga ik het hebben over een serie die ik al een tijdje geleden uit gekeken heb. Ik keek deze serie samen met vriendinnen van mij, en toen Corona ervoor zorgde dat we niet meer samen konden komen konden we verder kijken door een paar handige apps: Netflix Party (voor je internet browser) en Microsoft Teams.


K-Poppin' Drama: Age of Youth Season 2 | The Next Big Thing? | SF

Hello My Twenties (ook wel Age of Youth genoemd) staat op Netflix, helaas is alleen het tweede seizoen te bekijken op Netflix maar in feite heb je het eerste seizoen niet echt nodig. Het enige dat je moet weten is dat één van de meiden hercast is (er is een andere actrice gekozen voor dezelfde rol) en dat één van de meiden in seizoen 1 bij haar vriend uit weggegaan vanwege huiselijk geweld. Is het handig dat je seizoen 1 kijkt? Het is nooit verkeerd om s1 te kijken maar moet het echt? Nee.

Wel vet stom dat Netflix alleen het tweede seizoen aanbied.

Maar goed, het is nog steeds het kijken waard en ik heb er zeker van genoten!

hello my twenties 2 | Tumblr

De serie draait om het huishouden van een semi-studenten huis in Seoul. Hier wonen Yoon Yi Mung, Jung Ye Eun, Song Ji Won en Yoo Eun Jae. Na het verhuizen van hun huisgenoot: Kang Yi Na moeten de bewoners op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Omdat er alleen maar meiden in het huis wonen wil de huisbaas graag een nieuwe meid erin die betrouwbaar is, de rest mogen de bewoners zelf invullen.

De meiden zetten een advertentie in de krant maar zijn heel kieskeurig wat betreft de nieuwe inwoner. Ze gaan zelfs zo ver dat de huisbaas hun opdraagt om de eerste meid die door de deur loopt een kamer aan te bieden. Zo komt Jo Eun binnen. Ze heeft een hele andere reden (ze heeft een brief gevonden in een boekenwinkel die geadresseerd is aan één van de bewoonsters) om dat huis binnen te lopen, maar er wordt haar meteen een kamer aangeboden.

Hello, My Twenties! 2 - AsianWiki

Jo Eun staat voor alles waar de meiden niet goed mee overweg kunnen. Ze is super lang, super stil en houdt zich absoluut niet bezig met haar omgeving terwijl de andere bewoners juist met elkaar optrekken en een hechte groep vormen.

Jo Eun moet echter wel haar best doen om erbij te horen aangezien de brief die ze gevonden heeft een waarschuwing bevat voor één van de meiden. Moet ze wraak nemen? Of moet ze uitzoeken wat er precies gebeurd is? En wie is de persoon in kwestie? Door dit uit te zoeken word Jo Eun steeds beter in sociale relaties onderhouden en komt ze steeds dichterbij de groep meiden.

Hello, My Twenties 2: o crescimento em meio à novos mistérios e ...

Eun Jae heeft nog heel veel last van haar break-up. Ze ontdekt dat ze nog onwijs veel gevoelens voor hem heeft en kan niet voorbij de hartbreuk komen. Alles wijst erop dat ze beter af is zonder hem en dat de relatie tussen hun beide geen goed idee meer is. Toch blijft ze terug verlangen naar de tijd samen met hem en komt ze daardoor in veel benauwde situaties terecht.

Evansville [에반스빌] – Korean Dramaland

Ji Won is een beginnende, happy-go-lucky journalist die ervan houdt om haar beste vriend het leven zuur te maken. Daarnaast is ze heerlijk geobsedeerd met mooie jongen en alles wat met relaties te maken heeft. Helaas heeft Ji Won het niet altijd makkelijk gehad en leert ze met haar trauma’s om te gaan door uit te zoeken wat er precies is gebeurd en of haar herinneringen aan die tijd wel kloppen of niet.

Age of Youth 2: Episode 2 » Dramabeans Korean drama recaps

Ye Eun heeft nog steeds behoorlijk last van PTSS door de mishandelingen die hebben plaatsgevonden. Ze is bang om alleen over straat te lopen en wordt veel ondersteund door vrienden. Desondanks dat haar vriend is opgesloten, krijgt Ye Eun sms berichten die haar bedreigen en haar mentale staat continu onder vuur zetten.

Hello, My Twenties! (Live-Action) | aniSearch

Jin Myung is de oudste van de groep en heeft een baantje bij een groot entertainment bedrijf. Door toeval komt ze continu in aanraking met één van de idols onder haar label. Hij denkt dat ze een fan van hem is en is steeds enthousiast als hij haar ziet. Helaas doet zijn band het niet heel goed in de popcharts en besluit het label om, na 7 jaar, de groep te disbanden en het contract te beëindigen. Sterker nog, omdat niemand mans genoeg is om het slechte nieuws aan de jongens van de band te vertellen, eindigt Jin Myung als aangewezen persoon. Ze was altijd zo goed om haar gevoelens buitendeur te houden als het ging om werk, maar kan ze dat nog zodra ze hem onder ogen komt en hem moet vertellen dat zijn carrière als popster over is?

age of youth 2 อายุนักแสดงคนไหนมากสุด - Pantip

Ik vond de serie echt geweldig! Het is heel anders dan de standaard Koreaanse Drama omdat het niet echt een hoofdpersoon heeft, maar het leven volgt van 5 meiden wiens leven met elkaar vervlochten zijn omdat ze bij elkaar wonen. Ze hebben elk hun eigen verhaal maar het overlapt elkaar ook, waardoor elke aflevering zijn spanning omhoog houdt. Ik raakte verstrikt met elk karakter en vond het heerlijk dat er eens weinig romance in een serie zat. Natuurlijk heeft het wel wat romance lijntjes lopen, maar het  verhaal draait meer om de meiden en hun weg naar volwassenheid.

Daarnaast begint de serie al super grappig en houdt het zijn humor in stand tot aan de laatste minuut. Dus als je zin hebt in een luchtige en grappige serie met wel wat serieuze punten erin dan is dit de serie voor jou!


Veel liefs,
Lili

5 sterren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s