Bibi's Corner

Ik (Bibi) ben er nog

Goedemiddag lieverds allemaal. Het is lang lang geleden dat ik een bericht heb gepost op de blog . Om precies te zijn meer dan 2 maanden maar wees gerust. Ik ben er nog maar dan veel in de achtergrond op het moment. Ik ben zo blij dat Lili de blog heeft overgenomen en dat zij regelmatig jullie voorziet van leuke post’s en dingen uit haar leven. Hoezo het zo lang rustig was vanaf mijn kant, laat ik je in dit bericht weten.


Het was nu meer dan 2 maanden stil van mijn kant en 1 april kon je mijn laatste blogbericht Bibi’s Leesgewoontes hier vinden. Nu de vraag: hoezo was het zo stil en wat heb ik allemaal uitgevreten? De antwoord op deze vraag is vrij simpel: werk en privé .

OIP

Sinds eind februari heb ik een nieuwe baan. Ik ben weg gegaan bij de Karwei en ben weer begonnen te werken als financieel administratief medewerkster (waar ik voor heb geleerd vroeger) bij een bedrijf bij mij in de buurt. Eigenlijk was het een contract voor maximaal 20 uren per week maar omdat er meer werk bijkwam kijken dan we eerst allemaal dachten, werd het snel 30uren per week. De eerste paar weken waren ontzettend intensief en vermoeiend. Ik moest het bedrijf en hun financiële situatie eerst leren kennen.  Toen kwam er nog bij dat ik 2 weken thuis moest blijven eind maart omdat ik en iedereen dachten dat ik Corona had opgelopen. Ik kreeg uit het niks hoge koorts en voelde me echt verschrikkelijk.

Fotolia_117261584_Subscription_Monthly_M-1024x692

Nadat ik weer wat opgeknapt was (ik geloof niet dat het corona was maar misschien wel maar dan met lichte ziekte verschijnselen) , ging ik weer terug aan het werk want ons bedrijf bleef verder gewoon open maar dan met de juiste maatregelen voor de corona crisis. We moesten allemaal afstand houden, zo min mogelijk met elkaar praten en er mochten geen klanten het pand in. Dit was voor mij heel erg. Voor diegene die het nog weten- ik ben HSP- ik hou niet van veranderingen. Ik moet mijn structuur hebben, anders wordt ik erg onrustig en kan er ook flink ziek van worden. Dus om een lang verhaal kort te maken: werken, werken ,werken en dan zo veel mogelijk rust pakken want die gehele situatie met corona sloopte mij ontzettend. Ik was constant moe en futloos. Ik wou slapen en rust. Geen drukte om me heen.

1_ZlA9RIVQKvBqUa5UmZwnlg Je raad het al wat toen kwam toch? Precies en mega mega lees-diep. Ik werd er al onrustig van als ik alleen maar een boek zag liggen. Ik vermeed alles wat met boeken te maken had en ging alleen maar series en films kijken, om mijn hoofd tor rust te laten komen. Dit hielp erg goed en ik kon langzaam wennen aan al die veranderingen rondom mijn privé leven.

Ergens in april kreeg ik dan bericht van mijn Bonus-papa dat mijn moeder in het ziekenhuis lag. Ik dacht meteen: SHIT CORONA, maar het was niet het geval. Haar bloeddruk was boven de 200 en haar cholesterol zag er ook behoorlijk slecht uit. Ze had druk op de borst en kreeg geen lucht. Mijn lieve mama is pas 50 en ik was zo bang, dat het wat ernstigs was. Na lange test’s en ziekenhuis in en uit , hebben ze nog steeds geen oorzaak gevonden en dit maakt me tot vandaag aan toe nog erg onrustig.

Alles met al, was en is het nog steeds een heel erg drukke tijd voor mij. Ik werk nog steeds erg veel (niet meer 30uren maar genoeg) en heb genoeg andere dingen aan mijn hoofd.

Ik kan jullie niet beloven om weer meer actief te zijn op de blog maar zodra alles een beetje tot rust is gekomen en ik mijn draai heb gevonden op het werk, laat ik zeker weer vaker van me horen. Beloofd. Tot die tijd hoop ik dat jullie genoegen nemen met  Lili en haar super leuke blogberichten.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s