Bibi's Corner

Kijkje in mijn privé leven: Kapper

Ik denk dat ik voor heel veel mensen praat als ik zeg: YES!!!! We mogen eindelijk weer naar de kapper. De afgelopen maanden waren niet echt gemakkelijk voor veel mensen en ja ik weet het: er zijn belangrijkere dingen dan persoonlijke verzorging maar toch was ik zo blij als een klein kind toen ik eindelijk afgelopen week naar de kapper mocht/kon. Waar mannen het gemakkelijker hadden-Tondeuse en klaar is kees- zat het bij ons vrouwen iets ingewikkelder.

Het was een harde klap voor al diegenen, die een eigen bedrijf hebben, toen bekend gemaakt werd dat de corona maatregelen verscherpt gaan worden. Bedrijven moesten dicht, scholen gingen sluiten en mensen zaten massaal thuis.  De economie heeft een flinke klap gekregen en sinds een paar weken, proberen bedrijven weer op de benen te komen naar weken lang gesloten geweest te zijn. Horeca zaken mogen weer open, de winkels gaan een voor een weer open en we mogen dus eindelijk weer naar de kapper.

In april had mijn kapper een aanbod om haar zelf te kleuren thuis. Ze maakte allemaal pakketten klaar en het enige wat je moest doen was de kleur in je haar te smeren. Dit was voor mijn echt nodig want ik had een behoorlijke uitgroei.

Gelukkig had ik een hele lieve man thuis zitten die op die dag kapper ging spelen en mijn haar in de verf wou zetten..hahahaha… het was echt super lache om hem zo te zien frummelen met mijn haar. Het resultaat mocht er zeker zijn:

102669543_3065354993531336_742439331027011045_o

Helaas naam dit niet weg dat mijn haar veel te lang was. Normaal gesproken laat ik mijn haar eind maart altijd schouderlang knippen voor de zomer want ik heb ontzettend dik haar (van papa geërfd) en het wordt erg snel bloedheet op mijn kop. Dus moest ik iets anders verzinnen en kocht ik 2 verschillende krultangen, om mijn haar af en toe mooi te maken. Ik draag mijn haar normaal gesproken altijd vast.

En toen kwam het verlossende bericht: de Kappers mogen weer open met de bijpassende maatregelingen. YES YES YES dan maar meteen morgen gelijk een afspraak maken (dacht ik) maar nee hoor. Zo gemakkelijk was dit allemaal niet wat iedereen moest nu natuurlijk naar de kapper. Na lang gewacht te hebben was het dan afgelopen week zaterdag zover en kon ik eindelijk terecht voor knippen (kleuren komt over 3 weken) en man…ik was nog nooit zo blij geweest.

Tadaaaaaa…. al dat lange haar is eraf. Het is een behoorlijk stukje korter geworden zoals je kan zien en erg luchtig nu weer op mijn hoofd. Nu mag de zomer dan toch wel komen. Mijn haar is er klaar voor 🙂

Ben jij al bij de kapper geweest? Heb je ook een voor en na foto? Je mag het altijd posten onder het Facebook bericht, want ben erg benieuwd hoe jullie haar eruit ziet.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s