TV & Series

Kdrama Monday – The K2

Hallo allemaal!

Ik ben weer terug met een nieuwe Koreaanse Drama. Dit keer is het een drama die letterlijk mijn wereld op z’n kop heeft gezet! Ik heb gejankt als een klein kind, geschreeuwd als een idioot en neigingen gehad om de laptop uit het raam te gooien uit frustratie. Kortom, het is een heerlijke emotionele rollercoaster.

The K2” Starring Ji Chang Wook, Girls' Generation's YoonA, and ...

The K2 is een drama die het verhaal verteld van 3 personen:

Kim Je Ha:
Je Ha is een ex-soldaat die gestationeerd was in Irak en een oneervol ontslag kreeg nadat hij beschuldigt werd van massamoord op dorpelingen. Na zijn ontslag is Je Ha ontsnapt aan de lokale autoriteiten en is sindsdien op de vlucht. Hij leeft vanuit de schaduwen en zorgt ervoor dat hij nooit herkent zal worden op camera beelden. Kim Je Ha is niet eens zijn echte naam, maar een naam die hij gebruikt na zijn terug komst in Korea. Om zijn leven vanuit het donker terug te brengen naar het licht, accepteert Je Ha een baan als bodyguard voor de vrouw van een president kandidaat. Op deze manier kan hij wraak nemen op de mensen die zijn naam besmeurt hebben en zijn leven verwoest.

CUT/ENG] The K2 - Fiance's death - YouTube

Choi Yoo Jin:
Yoo Jin is een oudste dochter van een rijke familie. Omdat haar moeder vroeg kwam te overlijden hertrouwde haar vader en kreeg deze al snel een zoon. Yoo Jin en haar broer verschillen dus niet veel in leeftijd maar hun kwaliteiten liggen mijlen ver uit elkaar. Yoo Jin is noodgedwongen om haar rijkdommen en erfenis op te geven zodat haar broer het familie bedrijf kan overnemen, maar ze is slim genoeg om haar kracht te behouden. Door listen en bedrog behoud Yoo Jin haar waarde en al snel weet ze haar eigen manschappen om zich heen te vormen. Ze word de leider van een intelligentie bureau en eigenaar van een beveiligingsbedrijf. Maar iedereen is uit op het neerhalen van haar macht. Ook steken ze graag een stokje voor haar man zijn run naar het presidentschap. De enige optie die ze heeft is het verbergen van zijn buitenechtelijke dochter, het negeren van zijn affaire en het aannemen van een huurling als bodyguard.

Dropped: The K2 | The Fangirl Verdict

Go Anna:
Anna is de buitenechtelijke dochter van Jang Se Joon en een beroemde actrice uit Korea. Omdat haar bestaan absoluut niet aan het licht mag komen word ze door haar stiefmoeder, vanaf kinds of aan, ver weg van haar vader gehouden. Na de dood van haar moeder word Anna door Yoo Jin haar mensen meegenomen en in een klooster in Spanje achtergelaten. Maar Anna wil maar 1 ding. Ze wil terug naar haar vader en probeert continu te ontsnappen. Nadat ze op de foto word gezet tijdens één van deze ontsnappingspogingen is Yoo Jin gedwongen om haar stiefdochter naar Korea te laten komen en daar vast te zetten onder het oog van haar eigen beveiligingsagenten.

THE K2//Kim Jeha X Go Anna - Angel with a Shotgun - YouTube

Er zit zoveel actie in deze serie, en zoooooooveel spanning dat ik het bijna niet aankon. Er was zelfs een moment dat ik zoveel had gejankt dat ik er zodanig veel hoofdpijn van had dat ik wel moest stoppen met kijken en naar bed moest gaan… ik KON gewoon niet meer. Dat feit alleen al maakt deze drama steengoed. Het speelt met je emoties en laat je hangen op het randje van je stoel. Bovendien is de OST echt super goed! Dat maakt sommige scenes duizend maal spannender.

De villain in de serie vond ik het beste karakter in de hele drama. Ze is super goed vertolkt! De emoties van de karakters zijn sowieso heel gaaf gedaan. Je gaat echt met ze meeleven en continu wil je ze knuffels geven, een klap in het gezicht of een schop voor hun kont. Ik heb echt vanaf het eerste moment tot aan het laatste in spanning gezeten. De eerste paar minuten van de serie zijn al zo gaaf dat je alleen maar meer wilt zien, en dat blijft elke aflevering zo door gaan. Ik hou er van!

Daarom geef ik deze serie ook een volledig set aan sterren! Het is echt een MUST see voor iedereen die van Koreaanse dramas houd!


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s