Lili's Corner

Weer aan het werk!

Hallo allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag wat vertellen over de afgelopen twee jaar en wat er allemaal gebeurd is achter de schermen. Het blog ligt zo nu en dan wat stil omdat we allebei heel druk zijn. Bibi is weer aan het werk en ook ik kruip langzaam uit het gat waar ik 2 jaar geleden in gevallen ben.

Yay Burst by Mike Lowery from Tattly Temporary Tattoos

De reden voor mijn abrupte stop op berichten is dat ik plotseling gestopt ben met mijn behandeling bij de GGZ. Voor de corona periode heb ik mijn eerste deel van de DGT (Dialectische Gedrag Therapie) doorlopen en ik zat net 4 weken in een herhalingsfase toen corona ervoor zorgde dat er een tijdelijke stop was voor de bijeenkomsten. Later zijn deze bijeenkomsten via beeldbellen door gegaan maar nog steeds ontbrak er veel aan de therapie. Daarbij kwam dat beeldbellen absoluut niet ideaal is voor therapie en pakte het voor mijn gevoel alleen maar negatief uit. Toen de vraag kwam of ik de herhaling opnieuw wilde doen vanwege de gemiste kans door corona, nam ik deze kans in eerste instantie aan. Maar al snel bleek dat ook dit traject veel zou missen wat ik nodig had en nog steeds via beeldbellen zou verlopen. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn loopbaan bij de DGT te stoppen. Ik heb er uit kunnen halen wat er momenteel uit valt te halen en ik wilde niet nog eens 12 weken van mijn ziekteperiode opofferen aan een therapie die, zolang het beeldbellen zou blijven, geen meerwaarde zou hebben voor mijn herstel.

Dialectische Gedragstherapie - Wat is Dialectische Gedragstherapie?

Door de plotselinge stop bij de DGT kwam ik weer thuis te zitten. Helaas is thuiszitten en niks doen voor mij geen oplossing. Ik moet iets om handen hebben anders zou de kans op een terugval super groot zijn. Daarom heb ik samen met mijn arbo-arts ervoor gezorgd dat ik langzaam weer uren op ga bouwen bij mijn eigen werk. Ik vond dat natuurlijk heel spannend maar ondertussen zit ik weer op 20 uren in de week en ik zou niets liever willen dan weer gewoon volledig aan het werk. Natuurlijk heb ik nog een stukje behandeling te gaan (ik zit met nog veel onbehandelde trauma’s die ervoor zorgen dat ik nog steeds heel negatief over mezelf ben en heel angstig in bepaalde situaties) maar weer aan het werk zijn vind ik heerlijk ^^

Weer aan het werk | Ingcrediblog

Helaas staat daar tegenover dat er iets minder energie overblijft voor andere dingen. Ik lees weer minder, ik blog weer minder en ook het huishouden komt er wat onder te lijden…. oeps. Gelukkig went de hoeveelheid aan uren momenteel weer wat en bouw ik volgende maand weer meer op. Nu mijn lichaam en mijn gevoel weer wat aan de structuur begint te wennen hou ik wat energie over en kan ik weer aandacht schenken aan mijn hobbies zoals: lezen, magic the gathering, dungeons and dragons, bloggen en dramas kijken :p

Dus ik ben nog steeds wel actief op het blog, maar zo nu en dan is het weer even stil. Dat betekend dus dat ik weer ietsje te veel hooi op mijn vorkje had en daardoor mijn hobbies wat naar de achtergrond zakken.


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s