Lili's Corner·TV & Series

Kdrama Monday – Healer

Hallo allemaal!!!

Het is ondertussen snikheet in Nederland. Het is 30 graden in huis en 40 graden in de zon op het moment dat ik dit schrijf en ik zou graag willen dat ik in een ijskist begraven zou zijn met een fles goede wijn en een portable kdrama player. Vandaag is het namelijk weer tijd voor een Koreaanse Drama 😀

Too Excited GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Vandaag ga ik het hebben over Healer. Het is 1 van de meest bekeken kdrama’s op Netflix en dat heeft een goede reden. Het is een drama vol actie, humor en een goede hoeveelheid aan zoete romantiek. Heerlijk!

K-Drama Review] Healer | Kiss & Tell.

Healer verteld het verhaal van Seo Jung Hoo, die door een familie vriend is getraind tot night-messenger. Dat houdt in dat hij in te huren is voor allerlei soorten klusjes die bij de wet verboden zijn. Hij heeft echter 1 regel. Een huurmoordenaar zal hij nooit worden. Samen met zijn hacker vormt hij een bekend team dat veel klusjes klaart voor de Koreaanse top in de politiek en business. Zijn identiteit is voor de wereld onbekend en niemand heeft ooit zijn gezicht gezien. Daarom is het makkelijk voor hem om deze klusjes te klaren. Hij is de beste van de beste en dat blijkt uit zijn verdiensten.

Healer Seo Jung Hoo discovered by Lee on We Heart It

Op een dag word hij ingehuurd door een beroemde journalist, Kim Moon Ho, en moet Jung Hoo op zoek naar een meisje dat op haar zevende verjaardag op mysterieuze wijze om het leven gekomen zou zijn. Jung Hoo zijn opdracht is DNA verzamelen van meisjes die dichtbij de beschrijving van het kind komen en er zo achter te komen of ze nog leeft of niet.
Moon Ho is al tijden op zoek naar zijn verdwenen ‘nichtje’. De vriendengroep van zijn broer was zodanig close dat ze alle levensgebeurtenissen met elkaar deelden, en zo ook met Moon Ho. Hij was erbij toen Oh Ji An werd geboren en zwoer haar te beschermen. Deze belofte kon hij echter niet houden tot hij hoorde dat het graf, waar Ji An in zou moeten liggen, altijd leeg gestaan heeft.

Healer Ep 6 (and when Healer gets confessed to!) – An Unstoppable Sun

Chae Young Shin heeft een leven vol overwinningen achter zich. Ze werd op straat gevonden op jonge leeftijd en werd geadopteerd door ouders die haar jarenlang mishandeld hebben. Toen ze terug keerde in het klooster was ze een stilzwijgend kind met geen herinneringen aan haar verleden en verschillende trauma’s. Gelukkig werd ze gevonden door een gezin dat haar leerde wat liefde was. In dat gezin bloeide ze op tot een jonge vrouw die voor zichzelf op durft te komen en niet bang is om terug te vechten, ook al is geweldpleging een enorme trigger. Zodra zij target word van Seo Jung Hoo zijn DNA jacht, is zij de enige die terug durft te vechten als een vreemde ineens haar haren afknipt in de bus. Ze laat zich niet zomaar kennen en is de eerste die dichtbij genoeg komt om Seo Jung Hoo zijn gezicht te zien en hem bloot te kunnen stellen aan de rest van de wereld.

Classic Romantic Moment Series: K-Drama Healer

Haar strijdlust en wilde karakter trekt Jung Hoo steeds dichtbij Young Shin. Hij raakt gefascineerd door haar en hoe meer hij over haar verleden leert, des te meer hij voor haar valt. En als hij uiteindelijk achter het raadsel van haar verleden komt, is er maar 1 ding dat hij nog wil doen: Haar meenemen en beschermen voor de rest van de wereld. Daarom solliciteert hij bij het nieuwsbedrijf waar Young Shin werkt en word daar aangenomen als stagiaire. Young Shin neemt hem al gauw onder haar vleugel en probeert hem alles te leren over de wereld van journalistiek en het vertellen van de waarheid aan de massa. Jung Hoo stelt zich voor als Bong Soo, een klungelige jonge man die niet veel zelf kan waardoor er een bescherm drang in Young Shin ontwaakt.

Healer: Korean drama review – wynnesworld

En dat is heerlijk om naar te kijken! Om Jung Hoo heerlijk te zien gniffelen zodra Young Shin hem aan het redden is terwijl hij op de achtergrond alles in motie zet. Ik heb me daar zo om vermaakt! Ik moest er zo om lachen! Vooral het gezicht van Jung Hoo om dit soort momenten. Ik vond dit echt een fantastische drama. Het zit pak vol actie maar het is licht genoeg voor de mensen die niet zo van actie houden. Er zitten vet veel humoristische stukjes in die het drama wat tegengaan dus ook de zware lading van het verhaal is te doen zonder dat het verveelt of monotoon word.

Het is zeker weten een aanrader!

Veel liefs,
Lili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s