Lili's Corner

Scary Stories #1; De Killer Clown

Hallo allemaal!!

Welkom bij het eerste Halloween bericht van deze maand. Iedereen die mij een beetje goed kent weet dat ik in oktober helemaal opleef. De zomer is voorbij (Yay) en Spooktober begint *insert sinister gelach* en dan begint bij mij het horror gevoel alweer te trillen. Dat wil niet zeggen dat ik van alle soorten horror hou, ik bedoel… zet mij neer bij de Fright Nights van Walibi en ik krijg letterlijk een hart aanval maar ik hou wel ontzettend van horror films, pompoen lantaarns maken en het hele huis omtoveren tot een waar spookpaleis.

En om jullie er zoveel mogelijk bij te betrekken komen er spookverhalen online gedurende de hele maand. Deze verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen of Urban Legends die al jaren lang worden doorverteld van generatie naar generatie.

Enge clown' in Purmerend blijkt verwarde man - NH Nieuws

De clown en de oppas.

Tijdens een koele zomer dag wilde een jong koppel in Amerika er even op uit. Voor ze weg konden moesten ze een oppas regelen voor hun twee kinderen maar hadden geen vaste oppas waar ze bij zaten. Toen ze eindelijk iemand hadden gevonden stond het koppel te popelen om het huis uit te gaan. De oppas zorgde er netjes voor dat de kinderen te eten kregen, nog even mochten spelen en toen op de juiste bedtijd naar bed gebracht werden. Zodra het boven stil werd besloot de oppas de TV aan te zetten en een film te kijken totdat de ouders weer terug waren. Tijdens het TV kijken kreeg ze al snel het gevoel dat ze bekeken werd door het grote clown standbeeld dat in de hoek van de kamer stond, Eerlijk gezegd gaf het haar een beangstigend gevoel en wilde ze het standbeeld het liefste afdekken. Om zichzelf wat gerust te stellen gooide ze een theedoek over het gezicht heen. Helaas hielp het niet heel veel en was ze blij toen er om 9 uur ’s avonds gebeld werd door één van de ouders.

The clown statue | Urban Legends & Cryptids Amino

De vader belde om te vragen hoe het met de kinderen was en of alles goed verlopen was. Al gauw begon de oppas over het standbeeld in de kamer waarop de vader stil viel, en zei: “We hebben helemaal geen clown standbeeld”. De oppas deed haar best om niks te laten blijken, haakte het telefoon gesprek af en ging naar boven om de kinderen te halen. Ze bracht ze via het raam naar buiten en klopte aan bij één van de buren. Toen de politie arriveerde werd de oppas verhoord en is er met een team agenten het huis doorzocht. Nog geen 5 minuten later kwamen ze naar buiten met een doorgedraaide man in clownskostuum. Een agent melde dat ze hem voor de deur van de kinderkamer vonden met een mes in zijn hand.

Pin on Creepy

The End.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s