Bibi's Corner

It’s cozy time

Nu de dagen wat korter worden, de avonden langer, daalt natuurlijk ook de temperaturen. Voor mij de beste tijd van het jaar want nu mag de winter kleding weer uit de kast getrokken worden. Een van mijn favoriete kledingstukken zijn sjaals en in dit bericht wil ik je mijn absolute favoriete sjaal merk laten zien.

Misschien heb je hiervan al eens gehoord, misschien is dit helemaal nieuw voor je maar ik ben al sinds meer dan 4 jaar een grote fan van dit merk wat afkomstig is Friesland. Stolt werd in oktober 2014 opgericht door Angela en Tieneke, met het idee om unieke en warme sjaals te produceren. Ze werken voornamelijk samen met Nederlandse bedrijven wat het nog leuker maakt om er eentje te kopen. Goed voor onze economie toch?

Foto by Stolt

Hoe draag je een Stolt?

Een Stolt sjaal is gevormd als een driehoek. De binnenkant is meest zacht (als je een cozy sjaal hebt) en de buitenkant verschilt altijd kwa kleur en stof.

Ikzelf heb er al 2 in mijn bezit en de 3e laat zeker niet meer lang op zich wachten aangezien Stolt net met een nieuwe collectie is gekomen. Mijn eerste Stolt is eentje uit de cozy collectie zoals je op de linker foto kan zien. De binnenkant is gevoerd met heerlijk zachte teddy stof wat het dragen in de winter echt prettig maakt. Zelf nu met Corona kan je de sjaal als een soort mondkapje gebruiken als je hem omslaat en voor je gezicht slaat. Mijn 2e is een iets dunnere sjaal , perfect voor de overgang van winter naar lente of in de herfst perfect te dragen. De binnenkant is van een heerlijk zachte velours stof. Beide sjaals draag ik erg veel en vaak, omdat ze gewoon lekker zitten, stylisch zijn en warm.

Een Stolt die zeker nog op mijn verlanglijst staat , komt uit de nieuwe collectie en heet Blix.

Foto by Stolt

Wat kost een Stolt sjaal?

Het is natuurlijk geen sjaal wat je bij de Hema of Bristol koopt en je raad het al dat er een behoorlijk prijskaartje aan vast zit. De prijs verschilt natuurlijk ook van model tot model en wel collectie ze zijn. Je kan sjaals uit een ouder collectie al 2e hands op Marktplaats scoren voor de helft van de prijs maar normaal gesproken kost een cozy sjaal tussen de 80-130 euro. Nu zal je wel van opkijken en schrikken maar ik beloof je dat het zeker het geld waard zal zijn als je kiest voor de aanschaf van zulk sjaal.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je eentje aanschaffen? Kijk dan HIER op hun website.

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s