TV & Series

Upcoming- Christmas Movie Advent kalender

Jullie weten natuurlijk allang dat ik helemaal weg ben van alles wat met kerst te maken heeft en natuurlijk ben ik ook een grote film en serie junkie. Hoe tof is het om die 2 dingen nu met elkaar te combineren en er een Movie advents kalender van te maken? Ik heb dit jaar voor Halloween ook al eentje gehad en vond het helemaal fantastisch om elke dag een andere film te gaan zien. Films die misschien al iets ouder waren, films die ik lang niet meer had gezien of gewoon films die ik zo graag kijk dat ik ze nog eens wou zien. In deze post ga ik jullie uitleggen hoe het allemaal werkt.

Ik denk dat iedereen weet wat een advent kalender is toch? het is een kalender waar je elke dag een ,,deurtje” mag openen en zo dus gaat aftellen tot 24 december –> kerst. Je hebt ze al in alle soorten en maten. Kalenders met alleen maar chocolade erin of tegenwoordig met parfum, beauty producten of voor mannen met gereedschap. Je kan het zo gek niet bedenken wordt er tegenwoordig in de kalenders gestopt. Ik heb er natuurlijk dit jaar ook weer eentje, maar die komt uit Duitsland en is van het merk ,,kinder” …misschien dat jullie het kennen van de surprise eitjes waar dan kleine gele eitjes in zitten met spelgoed erin.

Deze advent kalender is een beetje anders. Ik ga elke dag (1dec t/m 24 dec) een post plaatsen met daarin een film die je op die dag kan gaan kijken. Vrij simpel toch?

Benodigdheden:

Als eerste heb je natuurlijk een TV nodig want ja , geen film zonder beeldscherm natuurlijk. Dan probeer ik films te gaan kiezen uit de volgende streaming diensten (die ikzelf heb):

Bij Pathé thuis en soms ook bij Prime Video moet je voor films betalen. Let er wel op als ik het aangeef bij elke film.

Ik ga de films natuurlijk een beetje mixen. Oudere en nieuwe, onbekende en bekende klassiekers komen allemaal voor in de kalender. Bij elk film probeer ik een trailer te plaatsen, zodat je die kan kijken en zelf kan beslissen of je die film leuk vind of niet.

Elke avond rond 20.00uur ja ikzelf hem dan kijken en ben je van harte welkom om (bij jou thuis) mee te kijken. Je mag foto’s en berichten plaatsen onder elk Facebook post over de film. Zo kunnen we het er wel even over hebben als je je eitje kwijt wilt 🙂

Klinkt leuk toch? Ik hoop dat je er zin in hebt en dat je de films die ik ga kiezen ook mee gaat kijken. Zo kijken we toch allemaal een beetje samen tv.

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s