Lili's Corner

Lili’s Verzameling; Pins

Hallo allemaal!!

Ik was zojuist mijn kast aan het leegruimen om meer ruimte te creëren en toen kwam ik mijn collectie pins tegen! Natuurlijk wilde ik deze met jullie delen en upload ik vandaag een bericht met foto’s van mijn mooiste pins. Deze heb ik door de jaren heen verzameld door naar allerlei conventies te gaan en mee te doen aan acties online.

Kijk je mee?

V. E. Schwab pins.

Ik ben een onwijze fan van Victoria Schwab, maar door een langdurige leesdip heb ik niks van haar kunnen lezen sinds begin dit jaar. Heel vervelend! Dus dat wil ik, nu alles weer wat beter gaat op mentaal gebied, zeker weer gaan oppakken 😀 De bovenstaande pins heb ik via boekenboxen weten te bemachtigen. De As Travars pin heb ik via YALC gekocht en was mijn laatste aangeschafte merchanside binnen mijn V.E Schwab verzameling (dat is dan inclusief boekenleggers enzovoorts).

Sarah J Maas.

Van Sarah J Maas heb ik nog heel veel buttons ook liggen, maar die vind ik lang zo mooi niet als de pins die ik van haar heb. De onderste twee zijn van de acties bij een pre-order van haar boeken. Als je een beetje hebt opgelet de afgelopen jaren weet je welke bij welke boekenserie hoort :p De bovenste twee heb ik van een goede vriendin van mij gekregen. Ze wist hoeveel ik van Sarah’s boeken hou en gaf me deze pins op mijn verjaardag cadeau ^^ Super lief!

Cassandra Clare.

Net als bij Sarah heb ik van mijn Cassie Clare verzameling ook super veel buttons, maar ook hier vind ik de pins veel mooier. Ik heb er eentje van Malec die ik heb weten te bemachtigen op YALC via een winactie daar. De andere twee heb ik volgens mij via Zon en Maan (Emmy haar blog) gekocht. Eentje zat in haar candle-box en eentje via haar winkeltje op een bijeenkomst.

Star Wars.

Deze twee heb ik ook van diezelfde vriendin gekregen. Ik vind de Han Solo en Leia zo schattig! En die andere gaf mij op dat moment even een goede mentale boost!

Overig.

De overige pins zijn merendeels pins die ik in boekenboxen heb gekregen of via YALC heb verzameld. Die van Harry Potter zijn ook super mooi! Die wil ik ook zeker nog gaan uitbreiden met een paar andere pins die al op mijn wishlist staan :p De rest vind ik ook super mooi. Die paarse van Fairyloot vind ik zelf heel bijzonder, omdat hij niet vaak voorkomt en op YALC ook niet meer te krijgen was in hun shop.

Heb jij ook zo’n mooie verzameling? Laat het ons zien via de Facebook pagina van ons blog!

Veel liefs,
Lili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s