Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #1

Goedemorgen lieverds allemaal en een fijne dinsdag gewenst. Het is pas dinsdag maar wel 1dec en dit betekend dat er vandaag het eerste deurtje open gaat van de Movie Adventskalender 2020. Ik moet natuurlijk werken vandaag maar vanavond maak ik lekker tijd vrij voor mezelf en begin ik aan de eerste kerstfilms dit jaar. Ik zag dat er al heel wat films beschikbaar zijn op verschillende streaming diensten maar mij is het gelukt om tot nu toe nog geen een film te kijken. Heb jij zin om vanavond met mij mee te kijken? JA? Dan lees hieronder verder wel film vanavond op de planning staat.

Een groen wezen genaamd “Grinch” leeft alleen met zijn hond Max op een bergtop. In de vallei ligt de stad Whoville, waarin de inwoners, genaamd Whos, hun leven doorbrengen. Wanneer de Grinch, die Kerstmis haat, gaat winkelen in de stad, kondigt de burgemeester aan dat alles dit jaar nog groter zou moeten worden gevierd. Om deze reden beslist de Grinch om alle geschenken en alle kerstversieringen te stelen. Wanneer de Who’s op kerstavond wakker worden en de diefstal opmerken, beginnen ze samen te zingen. Wanneer de Grinch deze liedjes hoort, voelt hij onverwachts vreugde en geeft hij de geschenken terug aan de inwoners van Whoville.

The Grinch 2000

Vandaag laat ik de keuze aan jou, welk “Grinch” je gaat kijken. Kies je voor de versie uit het jaar 2000 waar Jim Garry in de rol van The Grinch springt of toch liever de animatie remake uit 2018?

Ik ga voor de nieuwere versie van deze film want die heb ik afgelopen 2 jaar niet gekeken en ben toch best benieuwd naar.

The Grinch met Jim Carry vind je op Netflix en de animatie versie staat op Amazon Prime. Ik heb bewust voor deze film vandaag gekozen omdat er mensen zijn, die het nog steeds te vroeg vinden om in de kerststemming te komen hahaha… Veel plezier bij het kijken mensen.

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s